Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Prints Harry teatas kihlumisest: kuninglikud pulmad toimuvad kevadel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Meghan Markle ja Prints Harry.
Meghan Markle ja Prints Harry. Foto: PA/PA Wire/PA Images

Prints Harry abiellub tüdruksõbra Meghan Markle'iga, teatab Clarence House. 

Prints Harry ja Meghan Markle 
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Danny Lawson/PA Wire/PA Images

Teate kohaselt toimuvad kuninglikud pulmad järgmise aasta kevadel ning noored kolivad ametlikult elama Kensingtoni palee Nottingham Cottage'isse.
Ametlikus teadaandes ütleb prints Harry, et tal on rõõm teatada kihlumisest ning saadab õnnistust Markle´i vanematele. 
Printsi ja 36-aastase Ameerika näitlejanna Meghan Markle´i suhe sai alguse eelmise aasta novembris. Esimest korda avalikkuse ette ilmus paar tänavu juulis. 

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Admedia, Inc/AdMedia/Sipa USA

«Mulle isiklikult meeldivad suured armastuslood,» ütles 36-aastane Meghan väljaandele Vanity Fair septembrikuus. «Me oleme kaks inimest, kes on ääretult õnnelikud ja armunud.» Markle avalikustas, et ta oli printsiga suhtes olnud kuus kuud, kui ülejäänud maailm nende armuloost 2016. aasta lõpul teada sai.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Vida Press

Kuuldused, et prints Harry käib USA staariga, vallandas suure meediatormi. See sundis prints Harryt avaldama pressiteate, milles ta kaitses oma kallimat «kuritarvitamise ja ahistamise laine eest».
Markle ei pruugi olla küll tuntud nimi Inglismaal, kuid Ameerikas on 36-aastane näitlejanna tuntud kui Rachel Zane teleseriaalist «Suits».
Los Angeleses sündinud näitlejanna, kelle isa oli valgustuskunstnik ja ema sotsiaaltöötaja ning joogainstruktor, õppis Rooma Katoliku tüdrukute koolis ning aastal 2003 omandas bakalaureuse kraadi ülikoolis Northwestern University Schooli kommunikatsiooni erialal.
 

Tagasi üles