«Prooviabielu» Liisa sadistist elukaaslane taas kohtupingis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Kuusma intervjuu ajakirjale Kroonika
Liisa Kuusma intervjuu ajakirjale Kroonika Foto: Kroonika/Ardo Kaljuvee

Tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntud Liisa Kuusmaa elukaaslane Sander Pärtel on taas seadusega pahuksis. 

Liisa teatas oktoobri alguses, et on leidnud uue armastuse, Sander Pärteli nimelise noormehe, kelle minevikus leiab külmavärinaid tekitavaid seiku. 
Mees on kohtulahendi järgi väärkohelnud korduvalt loomi ajavahemikul 2013. aasta maist kuni 2014. aasta veebruarini. Alustuseks viskas Sander Pärtel korteri aknast välja paarikuuse kassipoja, kes jäigi selle tagajärjel kadunuks. Mõned kuud hiljem peksis ta pere isast kassi Ossut rusikatega kehasse nii, et kass ei suutnud mitu päeva liikuda. Paar nädalat hiljem peksis noormees korteri vannitoas ilma põhjuseta surnuks pere emase kassi Bella. Hiljem lõi Pärtel mitmel korral isasele kassile Ossule rusikaga vastu pead.

Noormees on toime pannud ka isikuvastaseid kuritegusid enda lähedaste suhtes: 
Sander Pärtelit süüdistatakse selles, et tema 2013. aasta alguses, kohtueelse menetlusega täpselt tuvastamata kuupäeval ja kellaajal, Harju maakonnas, x - korteris kasutas füüsilist vägivalda oma raseda elukaaslase suhtes, tirides teda riietest ning tõugates voodile pikali, põhjustades oma tegevusega kannatanule füüsilist valu. Samuti kasutas ta 16. augustil 2013. aastal, kohtueelse menetlusega täpselt tuvastamata kellaajal, x - korteris oma 3,5 aastase poja nähes füüsilist vägivalda oma elukaaslase suhtes, lüües teda käega näkku, põhjustades oma tegevusega elukaaslasele füüsilist valu ja parema silma ja silmamuna hematoomi. 28. märtsil 2014. aastal, kohtueelse menetlusega täpselt tuvastamata kellaajal, x - korteris füüsilist vägivalda oma elukaaslase suhtes, kägistades elukaaslast kaelast, põhjustades oma tegevusega elukaaslasele füüsilist valu ja punased vorbid kaelale. Mehele on määratud ülaltoodud isikute osas lähenemiskeeld, mida ei ole härra Pärtel järginud. 

Elu24 toimetusele laekunud info kohaselt on Sander Pärtel saanud 5000 euro suuruse trahvi lähenemiskeelu eiramises, selgub Riigi Teatajas. 
 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles