Galerii: Koit Toome peaosas! Vaata, kes käisid muusikali «Hüljatud» esietendusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanemuises esietendus maailmakuulus muusikal «Hüljatud», mis jutustab elust kahesaja aasta tagusel Prantsusmaal, on selle sõnum aktuaalne ka tänapäeva Euroopas.

Lavastaja Samuel Harjanne (Soome), muusikajuht Martin Sildos, dirigent Taavi Kull, kunstnik Karmo Mende, koreograaf Gunilla Olsson (Rootsi) ja valguskunstnik Petri Tuhkanen (Soome).

Osades Koit Toome või Mikk Saar, Marko Matvere või Tamar Nugis, Ele Millistfer või Nele-Liis Vaiksoo, Maria Listra või Elizabeth Paavel, Kaarel Targo (Must Kast), Hedi Maaroos või Kärt Anton, Rasmus Kull või Imre Õunapuu (Rakvere teater), Kaire Vilgats või Helen Hansberg, Hannes Kaljujärv või Lauri Liiv, Mairo Libba või Hannes Hanimägi, Reneli Husu või Sofija Selivanova, Loore All või Katri Kade, German Gholami, Rolf Roosalu, Ruudo Vaher, Norman Salumäe, Matis Merilain, Mihkel Tikerpalu, Oliver Timmusk ja Egon Laanesoo. Lavastuses teevad kaasa Vanemuise ooperikoor, sümfooniaorkester ja bänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles