Päeva komm: kas Timmer kirjutas ka raamatusse, mida tema nooruspõlves tegi ja kuidas elu põletas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Valdstein-Timmer
Kirsti Valdstein-Timmer Foto: Madis Sinivee

Kunagine tele- ja raadiotegelast Kirsti Timmerit on viimasel ajal rohkem meedias figureerimas näinud, sest ta kirjutas raamatu «100 nippi kuidas oma suhet hoida». Timmer loodab raamatuga saavutada seda, et meie ümber oleks rohkem üksteisemõistmist ja vähem lahkuminekuid. 

Seetõttu annab Timmer ka intervjuusid, kus räägib oma kogemustest suhetega ning jagab ka raamatust leitavaid nippe, kuidas inimesed saaksid oma suhet hoida. 

Täna avaldus Timmerist ka Elu24-s refereeritud artikkel, kus raamatu autor rääkis, et tema arvates peaksid paarid oma kirehood hoidma koju, mitte suudlema avalikes kohtades. 

LOE LISAKS: Kirsti Timmerile ei meeldi avalikult musitavad paarid: võtku nad omaette tuba

Antud artiklit kommenteeris Facebookis mees, kes esitas oma nime all küsimuse: kas Timmer kirjutas ka raamatusse, mida tema nooruspõlves tegi ja kuidas elu põletas?

LOE LISAKS: Teleprodutsent Kirsti Timmeri uuest raamatust: see sisaldab informatsiooni, kuidas petta oma meest

Timmeri ja tema värkse raamatu pihta on kriitikanooli loopinud ka Kirsti endine kolleeg Kristi Nilov. 

Kristi Nilov põrutas enne raamatu ilmumist sotsiaalmeedias: «Kirsti Timmer annab välja suhte raamatu? No tõesti- andke mulle andeks, midagi ebaausamat enam olla ei saaks!».

«Ma eeldan, et see raamat sisaldab informatsiooni kuidas oma meest petta nõnda, et ta teada ei saaks,» kirjutab Nilov ja lisab, et kindlasti on see ses suhtes vajalik teos!

Kirsti Timmeri sulest ilmunud uus suhteraamat «100 nippi kuidas oma suhet hoida» on müügil poelettidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles