Absurd? MTÜ Eesti muusika ekspordi komisjon, kuhu kuulub teiste hulgas ka Mikk Targo, otsustas toetada Targo ettevõtet (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Targo.
Mikk Targo. Foto: Liis Treimann

MTÜ Eesti muusika eksport juures tegutsev komisjon, kuhu kuulub teiste hulgas ka Mikk Targo, otsustas toetada Mikk Targo firmat ARTIM59 OÜ 5000 euroga, et Code One'i laulud arranžeerida ja hispaania keelde dubleerida.

Mikk Targo selgitab Õhtulehele, et kuigi ta komisjoni kuulub, siis tema otsustusprotsessis ei osalenud ja et otsustamnie toimus reeglipäraselt: "Nii nagu on kõikides komisjonides kombeks, lahkub sellise otsuse tegemise ajaks ruumist isik, kelle enda taotlus on arutusel."

"Ilmselt on nii, et raha jagamise otsustas komisjon ja otsuse tegemisel Targo taandas ennast. Aga kuidas sa kolleegina hääletad vastu, kui sul Mikk Targo on kõrval?" kommenteerib Elu24-le olukorda üks hämmingus Eesti muusik. 

Mikk Targo sai oma projektile toetust 5000 eurot. 

eau.org
eau.org Foto: kuvatõmmis / eau.org
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles