Kristjan Jõekalda testib: kas Inese väljavalitu on ikka see õige?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines (keskel) on saatejuhtide Kristjan Jõekalda ja Teet Margna külaliseks saates «Nädalalõpp Kanal 2ga».
Ines (keskel) on saatejuhtide Kristjan Jõekalda ja Teet Margna külaliseks saates «Nädalalõpp Kanal 2ga». Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» võõrustab täna kell 21.30 Inest, keda ootab ees harrastuspsühholoog Kristjan Jõekalda üks kuulsatest testidest. Sel korral huvitab saatejuhti, milline on tegelikult Inese ideaalmees.

Nagu selgub, on nii Kristjan Jõekalda kui ka Teet Margna mõlemad suured Inese fännid.

Tänases saates tahavadki nad teada, mis elu elab Ines väljaspool tele-ekraani ja kontserdisaale ning kui hästi sujub tema kihlus.

Ines saatejuhtide Jõekalda ja Margna küsimuste rahe all.
Ines saatejuhtide Jõekalda ja Margna küsimuste rahe all. Foto: Ardo Kaljuvee

Selle kõige välja selgitamiseks on Kristjan Jõekalda valmistanud ette taas ka ühe lõbusa testi, mis kaardistab ära kõik olulised kaaslase valikut puudutavad küsimused.

Muuhulgas selguvad testi käigus Inese eelistused meeste kulmukaare ja juustevärvi, aga ka suguvõsa ja rahakoti suuruse kohta.

Lõbus mäng ootab „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates ees ka Margus Pranglit, kes saatejuhtidega võistu anekdoote rääkima hakkab.

Veel on täna saatesse oodata Kalle Seppa koos revüüteatriga ning mitmel alal aktiivset Aivar Riisalu.

Külla tuleb ka Aivar Riisalu.
Külla tuleb ka Aivar Riisalu. Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles