Vana arm ei roosteta: Erik Karu leidis tee tagasi verinoore pruudi juurde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilton hotelli suurejooneline avapidu, Erik Karu
Hilton hotelli suurejooneline avapidu, Erik Karu Foto: Kalev Lilleorg

Kasiinoärimehe Armin Karu 30-aastane poeg Erik ja tema ekskallim Janelys Kirjutaja on taas koos.

Noored jäid pildile Olympic Casino 24. sünnipäeval Hilton Tallinn Park hotellis, kus nad kõrvuti Eriku vanemate, Kaia ja Armin Karuga ning sõpradega fotoseina ees poseerisid. 

Erik Karu
Erik Karu Foto: Ardo Kaljuvee
Erik Karu
Erik Karu Foto: Ardo Kaljuvee
Erik Karu
Erik Karu Foto: Ardo Kaljuvee

Erik Karu esitles esmakodselt enda verivärsket kallimat aasta tagasi Kroonika meelelahutusauhindade galal. Kuigi vahepeal käisid jutud, et noored on lahku läinud ja noormees kurameerib Anna-Liisa Virkuse nimelise kaunitariga, siis noormehe sõnul seob programmijuhi ametit pidavat Anna-Liisat ja Erikut vaid sõprus. 

Erik Karu on varem meedias rääkinud, et on õppinud aru saama, kui naised jahivad tema raha. «Peab arvestama ja valvas olema ja proovima aru saada, kas tüdruk on siiras või mitte,» on miljonäri poeg jaganud mõtteid. «Saatuse kiuste olen leidnud Janelys tütarlapse, kellega olen väga õnnelik,» on noormees öelnud. Eelmise aasta suvel kolisid noored kokku Kadriorus asuvasse korterisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles