Video: naine sai 100-dollarilise iPhone’i asemel karbitäie kartuleid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i iPhone
Apple'i iPhone Foto: Jaap Arriens/Jaap Arriens/Sipa USA/SCANPIX

USAs Wisconsinis Milwaukees elav naine arvas, et saab Musta Reede väljamüügist ostetava iPhone’i odavalt, kuid tegelikult sai ta karmil kombel petta.

Naise sõnul sõitis tema elukoha juures ringi veomasin, millel olev reklaam kuulutas, et müügil on odavad iPhone’id, mis maksvad vaid 100 dollarit, edastab The Sun.

Apple'i iPhone
Apple'i iPhone Foto: Lucas Jackson/Reuters/Scanpix

Naine ostiski selle auto juhi käest Apple’i nutitelefoni iPhone’i arvates, et tegi head äri. Mees näitas talle kohapeal, et telefon töötab, kuid kui ta kodus enda arvates sama telefoniga karbi avas, siis leidis ta sellest 11 kartulitükki.

Naise sõnul ta ei näinud, millal mees karbid ära vahetas ja talle kartulitega karbi andis.

Naine tegi temaga juhtunust hoiatusvideo, mille postitas sotsiaalmeediasse: «Wisconsinis Milwaukees sõidab ringi masin, millel on kiri «Black Friday sale». Neil on peaaegu kõike müügiks, rõivad, jalatsid, kellad, käekotid, kunstjuuksed, DVDd, CDd, nutitelefonid ja sülearvutid. Ärge usaldage seda, tegemist on pettusega».

Naise sõnul küsis ta müüjalt iPhone 6 ja talle öeldi, et tehakse allahindlus ja ta saab selle 100 dollariga.

«Telefonimüüja näitas, kuidas seda telefoni kasutada. Proovisin erinevaid funktsioone, see oli käepärane ja ma tahtsin seda telefoni. Nägin oma silmaga, kuidas ta telefoni karpi pani, kuid hiljem ei olnud seda seal,» lisas naine.

Naise arvates oli telefonmüüja õppinud triki, kuidas kliendi silme ees telefoni peita.

Ameeriklanna sõitis koju ja arvas, et sai iPhone’i odavalt, kuid kodus köögilaua taga karpi avades sai aru, et teda on petetud.

iPhone'i karp, milles olid kartulid
iPhone'i karp, milles olid kartulid Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Ma maksin 100 dollarit kartulite eest. Lugesin ära, karbis oli 11 kartulitükki,» lisas naine.

iPhone'i karp, milles olid kartulid
iPhone'i karp, milles olid kartulid Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Viimaseks piisaks oli, kui ta nägi karbis telefonilaadijat.

«Mida kuradit ma sellega tegema peaksin? Kas kartuleid laadima? Väidetavalt saab kartuli abil telefoni laadida, kuid mul ei ole iPhone’i,» lisas vihane naine oma hoiatuskirjutises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles