«Troonide mängu», «Sherlocki» ja mitme tuntud filmi kaameramees hukkus Ghanas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Milesome
Mark Milesome Foto: Kuvatõmmis/Youtube

BBC kaameramees, kes töötas seriaalide «Troonide mäng», «Sherlock», «Downton Abbey» ja «Poldark» ning mitme tuntud filmi, kaasa arvatud Bondi filmi «Quantum of Solace» juures, hukkus Aafrikas Ghanas uue BBC ja Netflixi krimiseriaali «The Forgiving Earth» öisel võttel.

54-aastane Mark Milesome kaotas elu, kui oli üles võtmas autodega stseeni, edastab The Sun. 

BBC teatel Milesomi surma uuritakse ja veel ei ole täpselt teada, millistel asjaoludel ta elu kaotas.

«Oleme šokeeritud ja kurvad, et hukkus andekas ja austatud kolleeg. Sel raskel ajal oleme oma mõtetes Marki pere ja sõpradega,» teatas BBC.

Milesomi agent Sarah Prince teatas, et Marki jäädakse igatsema ning möödunud laupäeval, 18. novembril aset leidnud õnnetust uuritakse.

«Mark tegi oma tööd hästi ja oli tõeline džentelmen, jäädes ka kriisiolukordades rahulikuks. Ta ei läinud kunagi kaasa kuulujuttude ega manipuleerimisega. Meie eesmärgiks on teha kindlaks asjaolud, mis viisid ta surmani,» lisas esindaja.

Mark Milesomi leinavad ta abikaasa ja tütar, kuid ka ta ema ja isa, tuntud režissöör Doug Milesome.

Mark Milesome
Mark Milesome Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti meedia andmetel kaotas Mark Milesome elu öisel võttel, jäädvustades autode tagajamisstseeni,  kuid sattudes ühele autole liiga lähedale.  

Milesomi tee filmimaailma sai alguse 1990. aastatel, ta töötas esmalt kaameramehe assistendina, ta õppis kaameraid tundma ja liikus karjääris edasi, saades ka ise kaamerameheks ning lõpuks mitme tuntud seriaali ja filmi jäädvustamise juhiks.

«The Forgiving Earth», mille töönimi oli «Black Earth Rising», on BBC 2 ja Netflixi uus krimiseriaal, mis peaks eetrisse jõudma järgmisel aastal. See räägib rahvusvahelistest sõjakuritegudest ja kurjategijate kohtu alla andmisest. Veel ei ole avalikustatud, kes selles seriaalis peaosi mängivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles