Jaak Maest saab Mati Alaveri mantlipärija?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Mihkel Maripuu

Möödunud nädalal tippspordist loobunud olümpiapronks Jaak Mae (39) võib pretendeerida Eesti suusakoondise peatreeneri kohale Mati Alaveri (57) asemel.

«Läbirääkimised Jaak Maega on kohe algamas,» ütles suusaliidu peasekretär Jüri Järv Kroonikale.

«Ma usun, et Jaak tuleb suusaliitu tööle treeneriks või funktsionääriks või midagi sinna vahepeale. Kui Alaver lahkub peatreeneri kohalt, on need kohustused, mis tuleb ära jagada, veel suuremad.»

Jaak kinnitab, et ta on pakkumisest huvitatud ja kuulab kindlasti suusaliidu ettepanekud ära. Praegu on Mae ka oma- nimelise suusakooli treener ja ikoon.

«Jaak on väga tubli ja asjalik. Ta on väga hea suhtleja, saab hakkama nii sponsorite kui ka noorsportlastega,» iseloomustas Jaak Mae Suusa-kooli tegevjuht Riho Roosipõld.

Lisaks Jaagule teatasid hiljuti tippspordist lahkumisest ka suusatajad Erkki Jallai ja Kaspar Kokk.

Enne 5. juunit ei ole suusaliidust siiski täpsemaid uudiseid oodata, sest sel päeval toimub dopingusüüdistusega kimpus suusakuninga Andrus Veerpalu ärakuulamine Rahvusvahelises Suusaliidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles