Top 5 nostalgialainel: 90. aastate kuumimad poistebändid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boyzone
Boyzone Foto: WENN.com

90. aastad oli aeg, mil popmuusikas tegid ilma kuumad poistebändid, kes hullutasid noori tüdrukuid üle maailma. Kuigi hurmavad laulikud kodumaad ei külastanud, leidis tolleaegsetest kohalikest ajakirjadest lohutust - nii mõnigi poster leidis piduliku koha andunud fännide magamistoa seinal. Elu24 reastas 90-ndate kõige palavamad poistebändid.

Take That
Take That Foto: facebook

Take That - 90 alguses Manchesteris kokku saanud poistebänd tegutses kuni 1996. aastani, andes välja 6 stuudioalbumit. 
Bändi algkoosseisus oli Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange ja loomulikult Robbie Williams, kes lahkus ansamblist aastal 1995, et alustada soolokarjääri. Aastal 2010 otsustas bänd taasühineda. Selle krooniks sündis Take That´i stuudioalbum «Progress». 

Backstreest Boys - Ameerika poistebändi loodi aastal 1993. Bänd saavutas menu aastal 1996, kui ilmus nende debüütsingel «Backstreet Boys». Menubänd on üle maailma müünud üle 130 miljoni plaadi, mis teeb Backstreet Boys´i enimmüüdud poistebändiks läbi aegade.
Bändi koosseisu kuulusid AJ McLean, Howie D., Nick Carter, Kevin Richardson ja Brian Littrell.

Backstreet Boys
Backstreet Boys Foto: AP / Scanpix

 

Wet Wet Wet
Wet Wet Wet Foto: facebook

Wet Wet Wet - Soti bänd sai küll alguse juba 80-ndate algusest, aga eestlaste kõrvu ja südamesse läks poistebänd hittlooga «Love is All Around» kaveriga, mida algselt esitas kollektiiv The Droggs aastal 1960.
Lugu, mis oli ka armastuskomöödia «Four weddings and funeral´i» («Neli pulma ja üks matus») nimilugu, sai üleöö rahvusvaheliseks hitiks. Lugu oli Briti muusikaedetabelites 15 nädalat.

Boyzone - Stephen Gately, Keith Duffy, Shane Lynch, Ronan Keating ja Mikey Graham
Boyzone - Stephen Gately, Keith Duffy, Shane Lynch, Ronan Keating ja Mikey Graham Foto: wenn

Boyzone - Iiri kuulsaim poistebänd alustas enda tegevust aastal 1993. Bändi algkoosseisu kuulusid Keith Duffy, Stephen Gately, Mikey Graham, Ronan Keating ja Shane Lynch. Boyzone´i peetakse läbi aegade üheks edukamaks muusikakollektiiviks Iirimaal ja Suurbritannias. Kokku on bänd müünud 25 miljonit albumit üle maailma. Nagu edukate bändide puhul tavaks, on ka Boyzone vahepeal teinud loomingus pausi, et siis uuesti kokku tulla. Aastal 2018 on kunagisel menubändil kavas teha kontserttur, mis tähistab nende 25 tegutsemisaastat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles