Ronn Moss paljastab, miks lõpetas tegelikult lepingu «Vaprate ja ilusatega»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronn Moss ehk Ridge Forrester
Ronn Moss ehk Ridge Forrester Foto: VidaPress

«Vaprate ja ilusate» staar Ronn Moss annab detsembris Tallinnas ainsa kontserdi Baltimaades. Ameeriklane on eestlastele teada menusarjast «Vaprad ja ilusad» tegelaskuju Ridge Forresteri ning ansambli Player liikmena. Kui eelnevalt oli mehe sarjast lahkumise põhjuseks soov energiat suunata teistele tegevustele, siis nüüd selgub tegelik põhjus. 

Ronn Moss ehk Ridge Forrester
Ronn Moss ehk Ridge Forrester Foto: VidaPress

Detsembris Tallinnas esinev laulev näitleja avaldas Õhtulehele antud intervjuus, et soov seriaaliga lõpppunkt teha ei olnud seotud ainult muusikakarjääri tegemisega. Peamine põhjus oli seotud õnnetusega. «Ausalt öeldes oli peamine põhjus see, et ma sattusin väga raskesse autoavariisse,» ütles Moss Õhtulehele antud intervjuus.
Refereeritud teksti täispikka intervjuud loe Õhtulehest.

Ronn Moss ehk Ridge Forrester
Ronn Moss ehk Ridge Forrester Foto: VidaPress

Ronn Moss alustas muusikukarjääriga 11-aastaselt, õppides selgeks trummimängu, kitarri ja basskitarri. Tema bändi Playeri hittlugu «Baby Come Back» saavutas seitsmekümnendate lõpus esipositsiooni mitmetes USA edetabelites ning andis hoo sisse bändi edasisele edule. Player on tegutsemisaastate jooksul andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. 2000. aastal andis Ronn Moss välja oma esimese sooloalbumi «I’mYour Man», mis osutus väga populaarseks. 2005. aastal ilmus teine album «Uncovered», mis sisaldas ka hittlugu «It’s All About You».
Ronn Mossi saab kohalik publik näha 5. detsembril Nordea Kontserdimajas. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles