PÖFF Shorts animaprogramm Erinevate Tubade Klubis

PÖFF shorts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

Juba teist aastat järjest tuleb PÖFF filmiprogrammiga Telliskivisse! Rahvusvahelise lühifilmide ja animatsiooni festivali PÖFF Shorts raames linastuvad 22.-26. novembrini Erinevate Tubade Klubis uued, tipptasemel lühifilmid ja -animatsioonid. Erinevate Tubade Klubi (ETK) asub Telliskivi Loomelinnaku A1 hoone IV korrusel.

23.11 Neljapäev 

Allhoovus / Undercurrent

Lase vastuvoolul kanda end maailma, kus elutsevad morsad ja peata naised… Seitse lühifilmi Euroopast ja kaugemalt aitavad sul tunniks ja veerandiks põgeneda argipäeva hallist reaalsusest värvikirevasse ja pisut sürreaalsesse animailma.

Kinopiletid: 

Foto kasseti “Ootusärevus” filmist “Küüliku veri”

25.11 Laupäev

Ootusärevus / Anticipation

Üheksast animafilmist koosnev kassett, kus on harukordne võimalus näha Eesti-Horvaatia-Kanada koostööfilmi "Manivald” (rež. Chintis Lundgren), mis kandideerib Euroopa animatsiooniauhindade (EAA) galal parima karakteri- ja taustadisaini kategoorias. Film on siiani linastunud rohkem kui kolmekümnel festivalil üle terve maailma ning võitnud 6 auhinda. Treiler:

Kinopiletid: 

21:00 Illusioon / Illusion

Animatsiooni keskmes on muutused: kui suudad tegelikkust muuta, võivad ka juhuslikud surmad õndsad tunduda. Kaheksa lühianimafilmi näitavad tegelikkuse üleminekut kujuteldavaks ja vastupidi üllatavate nurkade alt.

Kinopiletid: 

Foto kasseti “Maailmamultikad” filmist “Siili kodu”

26.11 Pühapäev

Nutikad Multikad: Maailmamultikad / Tricky Toons: WorldToons

Kes meist, lapsevanemaist, ei oleks jätnud oma last ikka ja jälle maailma parima lapsehoidja – televiisori – hoolde? Näib et vaid siis, kui meie lapsed on pärani silmi ja ammuli sui kiiskava ekraani külge naelutatud, saame veidikegi rahu. Nutikate Multikate seansid pakuvad rõõmu ja kaasaelamist (ja mis veelgi olulisem – kaasamõtlemist) nii suurele kui väikestele.

Kinopiletid: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles