Unistuste-Roberto sünnipäeval joodi šampanjat 4000 euro eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duglas&Bauman avashow Hanna Korsariga 25.märtsil 2011 - Ctylechannel BonBonis. Üheltki BonBoni peolt ei puudu loomulikult ka Unistuste-Roberto
Duglas&Bauman avashow Hanna Korsariga 25.märtsil 2011 - Ctylechannel BonBonis. Üheltki BonBoni peolt ei puudu loomulikult ka Unistuste-Roberto Foto: Mardo Männimägi

«Unistuste printsessi» saatest tuttav unistuste-prints ja ärimees Roberto de Silvestri (34) sünnipäeval voolas šampanja metsikute ojadena. Tema sünnipäevalaualt 30. aprillil Déjà Vu Lounge’is tühjendati sama palju Moët & Chandoni pudeleid, kui mehel aastaid, vahendab Kroonika.
 

«Mul oli tõepoolest väga lõbus sünnipäev,» ütleb Roberto. «Palju sõpru käis läbi, kuid oli ka neid, kes olid minuga kogu õhtu. Lõime klaase kokku ja pidutsesime alguses seal ning hiljem linna peal.»

«Kui rääkida šampanjast, siis sai tõesti juba ainuüksi esimesel õhtul ära joodud 30 eri suuruses Moët & Chandoni. Samuti veetsime sõpradega Déjà Vu’s sünnipäevale järgnenud õhtu ja ka see oli äraütlemata lõbus.»

Déjà Vu’s maksab Moët & Chandoni pudel olenevalt selle suurusest vahemikus 96 kuni 260 eurot.

Terve nädalavahetuse peale telliti ainuüksi seda marki kihisevat kokku ligi 120 pudelit!

Kui arvestada ainuüksi neid kolmekümmend pudelit, kulutas Roberto oma sünnipäevajookidele ligikaudu 4000 eurot ehk umbes 63 000 krooni.     
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles