Kodutu einestas luksuslikult viietärnihotelli restoranis, jättes arve maksmata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees šampanjat joomas
Mees šampanjat joomas Foto: /SCANPIX

Suurbritanniale La Manche'i väinas kuuluval Jersey saarel einestas kodutu mees viietärnihotelli restoranis, süües steiki ja mereande ning juues Dom Perignon šampanjat ja veini, jättes 400 naelase arve tasumata.

Lisaks üüris 52-aastane ülikonda kandnud Michael Andrew Phillips hotellis toa, milles üks öö maksba 150 naela, kasutades oma isiku tõendamiseks juhiluba, edastab The Sun.

Jerseyl Sain Aubinsi sadamas asuv Bergerac Old Court House Inn Hotel & Restaurant teatas juhtunust politseile. Uurimisel ilmnes, et mees oli võtnud kaasa kaks eksklusiivse veiniga pudelit.

Politsei tabas tasuta sööja üsna kiiresti, talle esitati süüdistus söögi ja majutuse väljapetmises. Phillips võttis saare kohtu ees süüdistused omaks.

Hotelli teenindaja Amanda Wright kinnitas, et nimetatud mees tellis mereande, steigi, veini ja pudeli Dom Perignon šampanjat.

Dom Perignon šampanja
Dom Perignon šampanja Foto: Richard Harding/Scanpix
Steik
Steik Foto: David W Cerny/Reuters/Scanpix

«Ta restoraniarve oli veel tasumata kui ta üüris numbritoa, andes isikut tõendava dokumendina oma juhiloa. Ta võttis kaasa kaks avatamata veinipudelit kui läks toa suunas,» teatas teenindaja.

Järgmisel hommikul meest hotellist ei leitud ja hotell kontakteerus politseiga.

Mees sõnas kinnipidamisel, et ta ei mäleta eelmisel päeval juhtunust suurt midagi.

Phillipsile riigi poolt määratud advokaat John McCormick selgitas, et ta kliendil on vaimse tervise probleeme ja ta ei olnud enne hotellijuhtumit ravimeid võtnud.

«Minu andmetel ei ole ta pääsenud mitmesse kodutute varjupaika, ta probleemid on tingitud sellest,» teatas advokaat.

Kohus määras, et Phillips tuleb saata psühhiaatrilisse kontrolli ning leida talle kiiremas korras majutus.

Kohtunik Bridget Shaw langetas otsuse, et Phillips peab hotellile tekitatud kahju tasuma. Lisaks on ta järgnevad 12 erijälgimise all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles