Brigitte Nielsen: Sylvester Stallone ei saanud kedagi ahistada, kuna oli koos minuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen Foto: Joergen Jessen / BT / SCANPIX/Code 92001/Scanpix

Möödunud nädalal teatasid mitmed väljaanded, et väidetavalt ahistas Sylvester Stallone 1986. aasta juulis 16-aastast fänni, kellega kohtus Las Vegase Hiltoni hotellis.

«Rocky» filmide staar Stallone oli siis 40-aastane ning väidetavalt pidi tüdruk temale ja ta ihukaitsjale Michael De Lucale tegema oraalseksi. Lisaks seksis ihukaitsja tüdrukuga. 

Stallone sõnas oma esindaja Michelle Bega vahendusel, et midagi sellist aset ei leidnud.

Nüüd sekkus Stallone’i eksnaine,  taanlannast näitlejanna Brigitte Nielsen, kelle sõnul olid tema ja ta mees nimetatud ajal väga armunud ja lahutamatud ning seega ei saanud nimetatud juhtumit toimuda.

«1986. aasta suvi oli meie jaoks eriline, kuna olime äsja abiellunud. Olime praktiliselt lahutamatud ja iga võimaliku vaba hetke koos. Sylvestril olid 1986. aasta juulis Las Vegases filmi «Over The Top» võtted,» teatas näitlejanna.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: DICA/DCM / BACKGRID/Scanpix
Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen Foto: Aleshkovsky Mitya/ITAR-TASS/Scanpix

Ta lisas, et naine, kes ta eksmeest ahistamises süüdistab, valetab, kuna väidetavat juhtumit ei toimunud. 

«See naine ei saanud olla koos minu mehe ja tema ihukaitsjaga meie sviidis. Jälgisin Sylvesteri võtteid, hiljem läksime õhtust sööma ja siis oma sviiti. Seda naist kindlasti seal ei olnud,» lausus Nielsen.  

1986. aastal Las Vegase politseis töötanud, nüüd pensionil John Samalovitchi andmetel tegi noor naine siis Sylvester Stallone’i kohta avalduse, kuid see avaldus ei ole digitaliseeritud kujul saadaval ja seega võib olla kaotsi läinud. 

Stallone’i esindaja Michelle Bega sõnul üritab nimetatud naine produtset Harvey Weinsteini seksiskandaali kõrvalt oma skandaali üles puhuda.

«See isik valetab, võimalik, et ta on väljapressija, sest mingit ahistamist 1986. aastal aset ei leidnud,» teatas Bega.

Stallone’i endine ihukaitsja De Luca ei saa juhtunu kohta midagi öelda, sest ta suri 2013. aastal.

Hollywoodi tabanud seksuaalse ahistamise skandaalis on esile tulnud mitmeid väidetavaid ahistamisi, mida ei saa enam tagantjärele tõestada.

Lisaks Weisnteinile süüdistatakse ahistamises ka Kevin Spaceyt, kes kaotas nii maine kui töö ning veel mitmeid filmitööstusega seotud tuntud mehi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles