Top4: Maarjamaa kõige ihaldusväärsemad poissmehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Puura
Rene Puura Foto: Instagram

Elu24 toimetus valis välja Eesti kõige ihaldusväärsemad poissmehed. Mõnele ehk üllatuseks, aga Maarjamaa kompumad noormehed liiguvad muusikaringkonnas.

Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Universal

Jüri Pootsmann - 23-aastane laulja ei ole enda suhtetandreid avalikult jaganud. Elu24 toimetusele teadaolevalt naudib eurolaulik ja «Eesti otsib superstaari» kuuenda hooaja võitja vaba mehe elu. 

 

A post shared by Renepuura (@renepuura) on

Rene Puura - Punapäine hurmur on Eesti üks nõutumaid klahvpillimängijaid. Ligi kaks aastat tagasi lauljannast Liis Lemsalust lahku läinud muusik naudib vaba ja vallalise elu. Elu24 toimetusele teadaolevalt ei ole Rene enda koduvõtmeid veel kellegagi jaganud.

Sergo Vares.
Sergo Vares. Foto: Lyric Hammersmith

Sergo Vares - vabakutseline näitleja Sergo Varese väljavalitud on olnud nii muusika- kui teleringkonnast. Aastaid tagasi kurameeris nägus noormees Helen Sürjega ja muusiku Sandra Vabarnaga (neiupõlvenimi Sillamaa), aga siiani pole mees end kellegagi pikemaajaliselt sidunud.

Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Instagram

Tanel Padar - Laulja ja kitarrist, kelle pealt kullakarvaline suhe Kristel Mardisooga on minevik, naudib vabadust täiel rinnal. Mees tegeleb aktiivselt spordiga ja tuuritab ringi enda uue bändiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles