Tiina Talumehe elu valusaim õppetund on seotud Evelin Ilvese ja Elizabeth II-ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves 2006. aastal
Evelin Ilves 2006. aastal Foto: Liis Treimann

Eesti üks armastatuim moedisainer Tiina Talumees jagab ajakirja veergudel oma elu valusaimat õppetundi, mis on seotud kunagise esileedi Evelin Ilvese ja kuninganna Elizabeth II visiidiga Eestisse. 

"Seoses kuninganna Elizabeth II visiidiga Eestisse disainisin tollasele presidendiprouale Evelin Ilvesele hirmkiiresti – kahe nädalaga – kolm kostüümi. Teiste hulgas pika roosa korsettkleidi, mis leiti olevat jube ja maitsetu," räägib Talumees ajakirjale Anne&Siil, et tema suurim avalik prohmkas juhtus 2006. aastal. 

Tiina Talumees
Tiina Talumees Foto: Liis Treimann

Refereeritud Anne&Stiilist

Presidendiprouasid Helle Merit ja Ingrid Rüütlit rõivastanud moekunstnik Kai Saar nimetas toona meie uue presidendiproua Evelin Ilvese riietust Inglise kuninganna visiidi ajal etiketivastaseks.

Evelin Ilves 2006. aastal
Evelin Ilves 2006. aastal Foto: Liis Treimann

Kuninganna Elizabethi visiidi ajal võis presidendi abikaasat Evelin Ilvest näha kolmes erisuguses riietuses.

Neljapäevasel tervitustseremoonial Kadrioru lossis kandis presidendi abikaasa lillakat tooni kostüümi ja roosasid lipsuga kingi. Sellega pääses proua Ilves isegi Briti ajalehte The Times.

«Igav maasikavahu värvi riietus,» hindas ajaleht ja näitas lisaks näpuga veel ühele suurele möödapanekule Evelini katmata peale. «Ainsana on kindel see, et proua Evelin Ilvesel polnud kübarat,» toonitas leht.

Moekunstnik Kai Saar täpsustab siiski, et etiketireeglite järgi ei ole omas kodus kübara kandmine kohustuslik. Küll aga häiris teda Evelin Ilvese kostüüm.

Evelin Ilves 2006. aastal kuninganna Elizabeth II visiidil
Evelin Ilves 2006. aastal kuninganna Elizabeth II visiidil Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles