Meryl Streep on silmitsi seisnud terrori ja peksmisega: lõpuks mängisin surnut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep holds the Cecil B. DeMille Award during the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017.  REUTERS/Mario Anzuoni
Meryl Streep holds the Cecil B. DeMille Award during the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Mitmete Oscaritega pärjatud näitlejanna Meryl Streep pidas New orgis toimunud International Press Freedom pidulikul auhinnagalal kananahka tekitava kõne, kus ta meenutas kordi elus, kus ta on terrori ja vägivallaga silmitsi seisnud. 

Streep rääkis, et minevikus toimunud intsidendid muutsid teda ja tema elu täielikult ning ta lisas, et kuigi üldsus seda ei arvaks, siis ta "teab väga hästi, mis on reaalne terror."

Steep rääkis kahest vägivaldsest intsidendist, ilma nimesid nimetamata, kirjutab Dailymail. 

"Ma olen kaks korda elus pidanud kannatama füüsilist vägivalda," rääkis Streep. "Mind on päästnud minu instinktid, ma arvan," lisas ta. "Need instinktid käskisid mul kord mängida surnud, kuni hoobid lõppesid," meenutas Oscari-võitja. "Teise intsidendi tunnistajaks oli Cher," paljastas naine.

Cher ja Meryl Streep mängisid 80ndatel koos filmis "Silkwood". 

Hetkel Hollywoodis aina enam hoogu koguvad lood ahistamisjuhtumistest, on avalikkuse ette toonud mitmeid naisi, kes oma minevikus nii eraelus kui ka filmitööstuses töötades toimunud kallaletungidega on pidanud silmitsi seisma. 

Streep on varem ajakirjanduses rääkinud, et tal oli ebameeldiv kokkupuude kaasnäitleja Dustin Hoffmaniga, kes väidetavalt näitlejannat rindadest oli krabanud. Hoffmanni nimi ringleb ka praegu päevavalgele tulnud ahistamisjuhtumite ringis. 

Kui Weinsteini skandaal avalikuks tuli oli just Rose McGowan see, kes Twitteris kutsus Streepi välja. Nimelt on mitmed esistaarid nagu Meryl Streep, Nicole Kidman, Kate Hudson, Angelina Jolie, Julianne Moore jpt varasemalt Weinsteinile kiidulaulu laulnud, samas häälekalt naistevastase vägivalla vastu sõna võtnud. Toiminud sündmuste valguses pole aga keegi neist juhtunut kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles