Kanepi-Kontaveit matši konfereerivad Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi
Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi Foto: Facebook

Elu24-le andis tandemi matšieelsest ettevalmistusprotsessist ülevaate Indrek Vaheoja, sest võitluskaaslane Kristjan Rabi viibis parajasti Prantsusmaal.

Indrek, milline on Sinu enda suhe tennisega?

Mul on väga hea suhe tennisega. Alates sellest, kui kusagil reisil viibides tekkis ootamatut jõudeaega, mille sisustasin televiisorist tennisematšide jälgimisega. Ühtlasi tegin enesele ka tennisereeglid põhjalikult selgeks. Saan mänge naudinguga vaadata.

Kristjan Rabi seevastu on nagu iga teine tavaline eestlane. Tema seni tennisereeglitest mitte midagi ei teadnud. Aga olen andnud püha lubaduse võtta ta oma kureerimise alla ja matšiks kõigega kurssi viia.

Matš tuleb suur ja õhkkond kahtlemata sportlikult ülev. Olete te Kristjaniga juba arutanud, mis häälestuses te seda üritust kofrereerima hakkate?

Loomulikult on tennis akadeemiline ala. Põhimõte on selgelt, et kõige valjemalt räägib siiski sel õhtul sport. Meie kui õhtu juhtide osaks jääb rahva kerge üleskütmine ja ehk ka minimaalne järeleaitamine tennisereeglite meeldetuletamises.

Eks te peate ka rahva meelt lahutama?

Tegelikult sisaldab tenniseõhtu enne põhisündmust meelelahutuslikku osa palju. Eesti staarid mängivad soojendusmatšidel tennist, Trump ja Puutin esinevad avakõnega, Liis Lemsalu ja Ivo Linna laulavad. Meie ülesandeks Kristjaniga jääb see kõik pigem sujuvalt üheks tervikuks kokku liita.

Nüüd aga see peamine ja kõige põletavam küsimus – kumb võidab, kas Kaia või Anett?

Oota korra (võtab taskust telefoni ja helistab Prantsusmaal viibivale Rabile). Kuule, mis sa arvad, kumb võidab, kas Kanepi või Kontaveit? Selge, tänud! (paneb telefoni ära) - Kuna Rabi ütles, et Kontaveit, siis mina järelikult pean ütlema, et võidab Kanepi. Või vastupidi.

--- 

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.

Auhinnafond on 80 000 eurot – 50 000 võitjale ja 30 000 kaotajale.

Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa!

Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles