Tiina Kangro soetas Portugali maja võileivahinnaga (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kangro.
Tiina Kangro. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu liige ja ajakirjanik Tiina Kangro naudib magusaid töövilju.

Naine on juba aastaid unistanud soojemast kliimast ja võimalusest minna päikesele lähemale, kui aega ja soovi. Nii ostis riigikogulane maja Portugali Coimbra piirkonda, mis oli väidetavalt odavam kui Lasnamäe ühetoaline korter, vahendab Kroonika.
Hiljuti avaldas Tiina oma sotsiaalmeediakontol arvamust kolleegi Hardi Volmeri kohta, nimetades teda «vaimseks värdjaks».  

«Eks seda on kuulda olnud varemgi, et see mees käib iga nurga peal oma mittemidagitegemise eest palju raha saamise süllekukkunud õnne kiitmas, aga sülitada nüüd lausa otse avalikkusele ja oma kolleegidele näkku ja tunnistada, et ta ei tee – ega mõtlegi teha tööd, mille tegemiseks ta Riigikokku on läinud... see ületab hetkel ikka igasuguse taluvuse piiri ja see inimene peaks Riigikogust lahkuma,» avaldas Tiina arvamust nädal tagasi 60 aasta juubelit pidanud Hardi Volmeri kohta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles