Galerii: komöödiasaate «Segastpeksjate tuleproov» kiskus kohati väga kummaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Suures komöödiaõhtus» läks seekord lahti suur võlumine, kui müstikat täis naljasaates pidid komöödiatähed ära tundma Laura Põldvere. Grete Paia käis unustamatul kohtingul Christopher Rajaveerega.

Komöödiasaade seadis allesjäänud neli komöödiatähte silmitsi tuleprooviga, mis selgitas välja nende võimed selgeltnägemises. «Segastpeksjate tuleproov» kiskus kohati suisa kummaliseks.

«Suur komöödiaõhtu», kaheksas saade
«Suur komöödiaõhtu», kaheksas saade Foto: Erlend Staub / Kanal 2

Kui tuleproovis pandi toolile istuma Laura Põldvere, siis Grete Paiat ootas ees sootuks unustamatu elamus. Kõigest viie minuti jooksul õnnestus tal viibida kohtingul rullnoka, vinguja, rikkuri ja romantikuga.

Vürtsi jagus ka teistesse sketšidesse, mis viskasid nalja hipsterite, rumaluse ja isegi vanajumala enda üle.

«Suur komöödiaõhtu», kaheksas saade
«Suur komöödiaõhtu», kaheksas saade Foto: AFP / Scanpix

Publik hääletas kolme parima sekka Kristjan Kasearu kehastatud Maardu taksojuhi Vadim Metsiku, Tartust pärit teeneka õpetaja Wilhelmiine Vibu (Piret Kalda) ja Põlva rekordimehe, keda kehastab Kait Kall. Napilt jäi kolme seast välja igavene pruut Mai Või, kes saate käigus on otsinud ja leidnud mehi, aga kas ka selle õige? Nele-Liis Vaiksoo «superlike» kehastatud Põltsamaa näitsikust on lootust veel kuulda, kuigi komöödiatähe tiitliheitlused said selleks korraks tal läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles