Saladus lahendatud: selgus põhjus, miks Kevin jäi üksinda koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Macaulay Culkin filmis «Üksinda kodus»
Macaulay Culkin filmis «Üksinda kodus» Foto: 20th Century Fox

Jõulud on lähenemas ja traditsiooniline «Üksinda kodus» lööb taas laineid. Seekord on internet avastanud põhjuse, miks peaosaline Kevin tegelikult üksinda koju jäi.

«Üksinda kodus» räägib Kevinist (Macaulay Culkin), kes jääb üksi koju, kui tema perekond lendab jõuludeks Pariisi, kirjutab The Independent. Elektrikatkestuse tõttu magab pererahvas sisse ja nad kiirustavad lennujaama, unustades Kevini. Kevin peab seejärel tõrjuma murdvargaid, kes üritavad majja sisse murda.

Üks Redditi kasutaja postitas nüüd asitõendi, mis viitab sellele, et pereisa Peter McAllister jättis poja meelega maha. 

Nimelt ajas Kevin pitsasöömise ajal lauale piima, mis salvrätikutega ära kuivatati. Kullisilmne vaataja võib tähele panna, kuidas Peter viskas koos salvrätikutega ära ka Kevini lennupileti.

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone? from MovieDetails

Kevinil oleks ilma piletita väga raske kuhugi jõuda. Kuna lennupileteid tuleb korduvalt välja võtta ja kontrollida, tähendab see seda, et Kevin jäi nimekirjast täielikult välja.

Õhku jääb nüüd üks küsimus - kas isa saatis ka röövlid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles