Kontaveit vs. Kanepi: keda pakuvad võitjaks kihlveokontorid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi (paremal) ja Anett Kontaveit on kuulunud maailma 30 parema naistennisti sekka - nii kõrgetasemelist duelli Eesti tennis varasemast ei tunne.
Kaia Kanepi (paremal) ja Anett Kontaveit on kuulunud maailma 30 parema naistennisti sekka - nii kõrgetasemelist duelli Eesti tennis varasemast ei tunne. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

21. novembril on oodata aasta üht säravaimat spordisündmust, kui vastamisi astuvad kaks tipptennisisti Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit. Mis panused on mängus kihlveokontorites ning keda peetakse hetkel favoriidiks, uurisime ennustusportaali Paf.com esindajalt Zoran Grojicilt. 

«Paf.com peab hetkel suurmängu favoriidiks Kaia Kanepit. Kohtumise koefitsiendid on üsna võrdsed kuid siiski veidi Kanepi kasuks. Kaia võidu puhul tagastame panuse 1.78-kordselt ning Anetti võidu korral 2,04-kordselt,» ütleb Zoran ning selgitab, et tulemus on hetkel selline kuna Kanepi on viimasel ajal näidanud kindlamaid tulemusi: «Põhjuseks siin see, et Kaia on viimasel ajal rohkem võistelnud ning näidanud üsna kindlat mängu.»
«Hetkel arvame, et mängu võitja selgub kahes setis (koefitsient 1,57). Samas tuleb arvestada, et tegemist pole tiitlivõistluse vaid näidismatšiga, kus mängijad võivad tahta publikule pakkuda tavapärasest enam meelelahutust ning kumbki oma üleolekut kohe kahes setis näidata ei taha,» arvab Grojicit.
Erinevad koefitsiendid sellele matšile võib leida siit.
Kihlveokontor Unibet tabelis võib aga näha, et favoriidiks peetakse hetkel Anett Kontaveiti ning Coolbet´i ennustuskontoris on hetkel seis võrdne. Seega, panused kihlveokontorites on veel üsna lahtised.
Eesti Meedia Tennis Cup matš Kontaveit vs. Kanepi toimub 21. novembril Saku Suurhallis. Auhinnafond on 80 000 eurot – 50 000 võitjale ja 30 000 kaotajale. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles