Video: newyorklase väitel jäädvustas ta teda terroriseeriva deemonlapse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Ellis
Adam Ellis Foto: twitter.com

USAs New Yorgis elava kirjanikust IT spetsialisti Adam Ellise väitel on teda juba mõnda aega terroriseerinud deemonlaps, kes mitmesugustest ettevaatusabinõudest ja peletamistest hoolimata ei ole lahkunud.

Ellise teatel on see deemon, kes tõenäoliselt on kaua aega tagasi surnud laps, teda ta korteris kiusanud alates selle aasta augustist ning ta andis deemonile hüüdnimeks Dear David, edastab hellogiggles.com. 

Mees lisas, et tegemist on tõeliselt saatanliku kummitusega, kes on üritanud teda tappa. Ta tahtis juba varem mitmel korral kummituslikku deemonit jäädvustada, kuid see õnnestus alles nüüd.

Adam Ellis jäädvustas kummituslapse
Adam Ellis jäädvustas kummituslapse Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Ameeriklase teatel ilmus see kõhedust tekitav olend järsku tema ette, kui ta oli oma magamistoas ja ta sai poisi pildile.

Kummituslaps ilmus tugitoolile, tõusis siis püsti ja tuli tema voodi suunas. Mehe sõnul ei suuda ta tavaliselt deemonliku, pooliku peaga poisiga silmitsi olles ennast liigutada, ta on nagu halvatud.

Adam Ellise jäädvustatud kummituslik laps
Adam Ellise jäädvustatud kummituslik laps Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Nii nagu varasematel kordadel, ehmatas ta mind ka sellel korral. Ta liikus  minu suunas, kuid ma suutsin kuidagi mobiiltelefoni haarat ja ta jäädvustada. Lõpuks oli ta mulle väga lähedal, praktiliselt olime silm silma vastas,» lausus mees.

Adam Ellise jäädvustatud kummituslaps
Adam Ellise jäädvustatud kummituslaps Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ellise sõnul üritas kummituslaps talle vist midagi öelda, kuid ta ei saanud tema mõmisemisest aru.

Ameeriklase sõnul ta kas kaotas siis teadvuse või jäi magama, sest kui ta uuesti ärkas oli juba hommik, väljas oli valge ning deemonlikust lapsest ei olnud jälgegi.

Ellis läks tööle nagu öösel ei oleks midagi juhtunud.

Adam Ellis
Adam Ellis Foto: Twitter.com

Mees vaatas hiljem öisel ajal klõpsitud fotod üle ja leidis pildid, millel on see kummaline, teda pidevalt kummitav poiss.

Ellise sõnul oli ta mõnda aega tagasi Jaapanis, kus talle jäi silma poisikuju. Ta märkas nüüd, et see kuju on teda kummitava tegelase sarnane.

Jaapanis olev kuju, mida ameeriklane Adam Ellis seob kummitusliku lapsega
Jaapanis olev kuju, mida ameeriklane Adam Ellis seob kummitusliku lapsega Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Sotsiaalmeedia kasutajate arvates tuli selles kujus olev hing mehega USAsse kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles