MID: meil ei ole ainult «Smile»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam)
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam) Foto: Markus Robam

Ansambel MID alustab varsti oma kõige esimese kauamängiva salvestamisega ning lubab välja tulla ka uute videotega. Plaadiga loodavad noormehed maha saada mõne kuu jooksul.

Konkursil Eesti Laul 2011 tuule tiibadesse saanud vennad Robamid on oma senise käekäiguga rahul. «Meil on palju uusi kuulajaid ja fänne Facebookis. Pakkumisi esinemisteks samuti,» rääkis Markus Robam.

Päris bändi tegemisest noormehed veel ära ei ela. «Niipalju kui kuulnud oleme, siis sellest on Eestis üldse väga keeruline ära elada. Sõltub ilmselt ka, võib-olla küsime lihtsalt liiga vähe raha,» arvas vend Mihkel.

Samas leidis ta, et bänd on nende jaoks palju rohkem kui vaid pelgalt hobi. «Ei taha seda kindlasti vaid hobina teha, samas pole ka tohutut eesmärki, et muusikaga rikkaks saada. Tegelikult oleks vahva kui saaks vaid bändi tegemisest ära elada – annaks muusikale väga palju juurde kui saaks vaid loomingule keskenduda,» lisas Mihkel ning rõhutas, et hetkel astub MID üles tunniajase kavaga ning lugusid on lausa varrukast võtta. «Meil ei ole ainult «Smile»!»

Tõestust sellele saab bändi Myspace’i lehelt ning kel soovi kontserdile minna, siis järgmine ülesastumine toimub LiveBändCämp'il, Rock Cafe's, 21.mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles