Video: tänavakassi kahtlustatakse eaka naise mõrvakatses

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass
Kass Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Jaapani lõunaosa Kumamoto prefektuuri Mifune politsei uurib juhtumit, milles tänavakass ründas eakat naist, tekitades ta näole 20 sügavat eluohtlikku vigastust.

Arstide sõnul oli neil 82-aastase Mayuto Matsumoto näoverejooksu raske peatada, kuid lõpuks õnnestus naise elu päästa, edastab The Independent.

Politsei sõnul on selles juhtumis kahtlusaluseks tänavakass, kes naise magamistuppa pääses ja teda ründas.

Eaka voodihaige naise tütar märkas järsku, et ta ema nägu on raskelt vigastatud. Tütar kutsus politsei ja kiirabi ning naine viidi haiglasse.

Politsei teatel oli naise näol väga sügavaid vigastusi ja kogu ta nägu oli verega kaetud.

«Vere alt ei olnud ta näojooni näha, kogu nägu oli verega kaetud. Ma ei saanud aru, mis juhtus,» teatas tütar.

Politsei teatel ei leidnud nad jälgi naise majja sisstungimisest ega inimesepoolsest rünnakust, sest vigatused olid tekitatud küünistega.

Politseiuurijate ja parameedikute sõnul saavad selliseid vigastusi, nagu olid sellel naisel, tekitada vaid kassid.

Jaapani väljaande Nishinippon Shimbuni teatel on Matsumoto maja juures sageli tänavakasse näha olnud ja üks neist võis kas avatud akna või ukse kaudu sisse pääseda. 

«Politseilaboris uuritakse nii naise vigastusi kui ka küünisejälgi. Testid peaksid andma vastuse, kas kahtlusalune kass oli ründaja,» sõnas politsei esindaja.

Jaapani meedia teatel ründas naist pruunika karvaga suur isane kass, kuid miks loom voodihaiget eakat vigastas, ei ole veel selge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles