Briti selgeltnägija 2018. aasta kohta: Euroopa Liit hakkab lagunema ja Vesuuv purskama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesuuvi purse 18. sajandi maalil
Vesuuvi purse 18. sajandi maalil Foto: Wikipedia.org

Briti selgeltnägija Craig Hamilton-Parker avaldas ennustuse järgmise, 2018. aasta kohta, mis on üsna sünge ja kurjakuulutav.

Southamptonis elav selgeltnägija ennustas 2016. aasta alguses õigesti, et miljardär Donald Trumpist saab USA president, samuti ennustas ta ette mitut Euroopas aset leidnud terrorirünnakut, edastab The Sun. 

Donald Trump 
Donald Trump Foto: NICOLAS ASFOURI/AFP/SCANPIX

Järgmise aasta ennustuses on esikohal, et Euroopa Liit hakkab kiiresti lagunema, oma rolli mängib selles Ühendkuningriigi lahkumisprotsess ehk Brexit ning probleeme lisab see, et suure tõenäosusega hakkab Itaalias purskama Vesuuvi vulkaan.

Vesuuvi vulkaan
Vesuuvi vulkaan Foto: akg-images/Scanpix

Vesuuvi katastroofiline purse 79. aastal mattis tuha alla mitu linna, millest kuulsamad on Pompei ja Herculaneum, mis on osaliselt välja kaevatud.

Vesuuvi vulkaani purske ulatus 79. aastal
Vesuuvi vulkaani purske ulatus 79. aastal Foto: wikipedia.org
Osa Vesuuvi tuhakihi alt välja kaevatud Pompeist
Osa Vesuuvi tuhakihi alt välja kaevatud Pompeist Foto: akg / Bildarchiv Steffens/akg / Bildarchiv Steffens/Scanpix

Hamilton-Parkeri sõnul jätkub USA presidendi Donald Trumpi ja Põhja-Korea liidri Kim Jong-uni vägikaikavedu, mis samuti võib ühel hetkel viia tuumarelvade kasutamiseni.

Donald Trump 
Donald Trump Foto: POOL/REUTERS/Scanpix
Kim Jong-un 
Kim Jong-un Foto: STR/AFP/Scanpix

Maailma mitmes riigis toimuvad valitsusvastased mässud, mis mõjuvad majandusele negatiivselt. Samuti tekivad poliitilised kriisid, milles riigivõim käib kiiresti ühe poliitilise partei käest teise kätte ja tagasi.

Samuti ei ole kindel USA presidendi Donald Trumpi võimule jäämine, sest mitmed märgid näitavad juba praegu, et ta jalgealune on väga kõikuv.

Hamilton-Parkeri sõnul ohustab Euroopat suur looduskatastroof, Itaalias Napoli lähedal asuva Vesuuvi vulkaani purse, mis võib tappa rohkem inimesi kui 79. aastal, mil elanikkond oli seal väiksemaarvulisem. Praegu elab Vesuuvi lähiümbruses üle kolme miljoni inimese, kellest suurt osa ei suudeta purske tekkides evakueerida.  

Napoli ja Vesuuv
Napoli ja Vesuuv Foto: wikipedia.org

Selgeltnägija teatel jätkub meie planeedil kliimamuutus, mille tõttu polaarjää sulab, kergitades sellega maailmamere taset.

Jää
Jää Foto: Marko Külaots

«2018. aasta läheb ajalukku nii suurte poliitiliste kriiside kui looduskatastroofidega, mille põhjustavad mitmesugused loodusjõud. Samas on juba palju inimesi, kelle arvates on praegune majandus- ja poliitsüsteem end ammendanud ning tuleb leida uus keskkonnasäästlikum elamisviis. Selles suunas liigutakse, kuid veel on pikk tee minna, kuid lõpuks jõuame uude kuldajastusse,» teatas selgeltnägija.

Mitme varasema ennustuse kohaselt kasvab inimkond kuni 2050. aastani, jõudes kümne miljardini, kuid siis hakkab inimeste hulk kahanema, kuna ressursse on vähem. Näljahädade ja keskkonna saastatus viib selleni, et ellu jäävad tugevamad ehk toimub looduslik valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles