Top 5: Eesti tuntud mehed, kes tähistavad esimest korda isadepäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto
Kaido Höövelson ehk Baruto Foto: Facebook

Täna tähistatakse Eestis isadepäeva. Mitme Eesti tuntud meesterahva jaoks on see esimene isadepäev. Elu24 toimetus soovib õnne kõigile isadele!

Märt Pius lapsega
Märt Pius lapsega Foto: Instagram

Märt Pius - 25. märtsil nägi ilmavalgust näitlejapaari Saara Kadaku ja Märt Piusi esiklaps. Tütreke sai nimeks Susanna.

Roald Johannson koos elukaaslase Kariniga. «Miskipärast olen alati mõelnud, et mul võiks olla kaks tütart,» ütleb Johannson.
Roald Johannson koos elukaaslase Kariniga. «Miskipärast olen alati mõelnud, et mul võiks olla kaks tütart,» ütleb Johannson. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Roald Johannsson - tuntud telenägu ja ajakirjanik sai isaks septembri alguses, kui Roaldi hispaania filoloogist kallim Karin tõi ilmale pisikese tütrekese. 

Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Laura Arum-Lääts

Marten Kuningas - muusikakollektiivi "Miljardid" laulja sai isaks 18. juunil. Marteni elukaaslane, kohvikupidajanna ametit pidav Keit Lillemäe tõi ilmale pere pesamuna Teodori.

Kaido Höövelson ehk Baruto
Kaido Höövelson ehk Baruto Foto: facebook

Baruto - Endine sumomaadleja Kaido Höövelson sai isaks aasta alguses, kui tema abikaasa Elena tõi ilmale poisslapse, kellele pandi nimeks Taar. 

Martti Haljand
Martti Haljand Foto: facebook / Eesti Ujumisliit


Martti Haljand - Kevadel nägi ilmavalgust Eesti tippujuja Martti Aljandi ja abikaasa Annika esimene laps. 23. mail teatas Eesti Ujumisliit sotsiaalmeedia vahendusel rõõmsat uudist, et ujujate perre sündis tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles