Erki Nool: tänapäeva laste vähene liikumine on murettekitav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool
Erki Nool Foto: ERR kuvatõmmis

"Hommik Anuga" saates on isadepäeva hommikul külas olümpiavõitja Erki Nool ja tema poeg Robin Nool. Juttu tuli spordist, igapäevaelust ja unistustest.

Poja Robin Noole arvates võis alguses trennis käimine olla küll vanemate suunatud, aga nüüd on ta juba suuremaks kasvanud ning mõistab, miks seda on vaja. "Kui ma ei tahaks sinna ise minna, siis ma ilmselt ei läheks ka," tõdes ta ja tõi välja, et hetkel on see tema hobi ja tulevikus võib-olla ka tema töö. "Mina leian, et väga tähtis on igal alal vaeva näha, põhiline on see, et sa tegeled millegagi põhjalikult."

13-aastaselt Võrust Tallinnasse kolinud Erki Nool rääkis saates, kuidas spordikarjääri algutada oli tal keeruline ja paljud ei uskunud temasse. 
Endine tippsportlane tegeleb hetkel palju lastega, kuid tunnistas, et tänapäeval on laste liikumine murettekitav. "Oluline on see, kuidas inimene pärast kooli lõppu hakkama saab mitte töö leidmisega vaid tööl käimisega. Hea füüsiline vorm aitab kaasa ka sellele, kuidas igapäevaselt tööd teha, olgu see siis vaimne või füüsiline töö," rääkis Erki saates
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles