Noortebänd 2017 võitja on Rainer Ild!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. novembril Kultuurikatlas toimunud Noortebänd 2017 finaali võitis dünaamiline duo Rainer Ild, mille liikmeteks Rainer Ild ja Sven Seinpere. Elu24 rahvahääletuse lemmikuks osutus Nora’s Closure. Õhtu avas särav laulja Tuuli Rand ning üles astus ka eelmise aasta võitja The Notes.

Võitjapaketti kuulus 1000€ No Angel Recordsilt EP välja andmiseks, stuudioaeg Roundsound stuudiolt, loovagentuuri Vurr sotsiaalmeedia ja brändingu koolitus ja Nordic Hotel Forumi loomepuhkus. Rainer Ild viis koju ka festivalide Acoussion Live ja Intsikurmu esinemiskutsed. Lisaks astub Acoussion Live festivalil üles ka sooloartist Inger. Hommage sai esinemiskutsed Tallinn Music Weekile ja Jazzkaarele. Ka Kingitus.ee andis eriauhinna oma lemmikosalejale, kelleks osutus Sven Seinpere võidubändist.

Žüriisse kuulusid Mart Normet, Kristel Aaslaid, Anu Saagim, Raimond Põldmaa, Merili Antsmaa, Tuuli Rand, Maarja Merivoo-Parro, Claus Kaiser Evald Andersen, Mihkel Kübar ja Tarmo Sikk.

Alati humoorikas Rainer Ild ütles vahetult peale võidukat kontserti, et Noortebänd andis neile jõudu. “Noortebänd näitas meile teed!” lisas ta.

Noortebändi peakorraldaja Märt Truman sõnas, et Noortebändi tase oli tugevam kui kunagi varem. “Seda aastat iseloomustasid kahtlemata žanrite mitmekesisus ja võistlejate professionaalsus,” lausus ta.

Noortebändi valiti juba 17. korda ja konkursilt on saanud tuule tiibadesse Ziggy Wild, The Boondocks, Frankie Animal, Sibyl Vane, Andres Kõpper, Karl Erik Taukar, Grete Paia jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles