Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Tahad Mehhikos 6 kuud kuningliku palga eest puhata?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Cancun
Cancun Foto: SCANPIX

Kõlab uskumatuna, aga veebisait Cancun.com võtab 10 000 ameerika dollari eest kuus pooleks aastaks tööle CEO (Cancun Experience Officer ehk Cancuni reklaaminägu), kelle töö sisuks on saada tasu elu nautimise eest Cancunis, vahendab Metro.co.uk

Töötaja tööpiirkonnaks on lisaks veel Riviera Maya ja üldse kogu Yucatani poolsaar.

Nüüd ei jää Sul, keda pakkumine kõnetab, küll muud võimalust, kui oma praegusel töökohal lõpparve võtta. Niikuinii ei asu Sinu praegune töökoht Cancunis ja nii palju Sulle vaevalt palka makstakse.

Või tasuks Sul siiski madalamat profiili hoides tegutseda? Enne vaadata, mida nad uuelt töötajalt ootavad?

Vaatame koos.

Tegelikult polegi mehhiklastest tööandjad eriti nõudlikud. Ülikoolidiplomit ega töökogemust kandidaadilt ei eeldata. Sul on vaja vaid reisidokumenti. Lisaks peaksid olema vastutulelik, ehe ja dünaamiline isiksus, kes on nõus Cancuni igakülgselt esindama.

See hõlmab ühtlasi reisidest kirjutamise, videote tegemise ja meeleolukate fotode pildistamise oskusi – nii et kui Su grammatika on nõrk ja fantaasia vaevatud, pole ilmselt mõtet proovida.

Põhimõtteliselt makstakse Sulle seal selle eest, et sukelduksid Cancuni igapäevasaginasse ja edastaksid maailmale kõiki sealseid imesid, et piirkonna külastatavust suurendada.

See tähendab muu hulgas ööbimisi Cancuni hotellides, õhtusööke restoranides, haidega koos ujumist ja džungliretki.

Kõlab ägedalt? Kõigeks selleks pole vaja muud, kui end siiski töölt lahti võtta, sest peaksid 2018. aasta märtsist kuni augustini Mehhikos elama. Oma praegust töökohta edasi pidades Sa seda teha ei saa.

Kandideerimiseks tuleb Sul teha endast üheminutiline video, kus selgitad, miks Sa oled parim kandidaat sellele töökohale. Video tuleb 17. detsembriks laadida saidile Cancun.com

Videod hakkavad rahvahääletusel võistlema ning pärast 25. detsembrit valitakse 100 parimat välja. Sõelale jäänutel lastakse teha veel üks video, mis läbib taas hääletusprotsessi.

Pärast seda valitakse välja viis kandidaati, kes peavad neljaks päevaks sõitma Cancuni intervjuule.

Just, intervjuud kestavad neli päeva ning viimase päeva lõpus, 31. jaanuaril teatatakse avaliku otseülekande käigus, kes valituks osutus.

Väljavalitu alustab tööd märtsis 2018.

Päris vaevarikas protsess, et saada Cancunis lustimise eest kuninglikku palka? Igatahes. Aga ilmselt on see kõik siiski seda vaeva väärt.

Pange korraks silmad kinni. Ja lihtsalt mõelge neile valge liivaga randadele…

Kandideerida saad SIIN 

Märksõnad

Tagasi üles