Veikko Täär: komöödia «Mehed» naljad sündisid paljuski proovide käigus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilin Sikkali pidulike kleitide kollektsiooni GRACE tuluõhtu. Õhtut juhtis Veikko Täär
Marilin Sikkali pidulike kleitide kollektsiooni GRACE tuluõhtu. Õhtut juhtis Veikko Täär Foto: Maksim Toome

Hõivatud näitleja oli nõus Gerda Kordemetsa lavastatavas projektis kaasa lööma, sest tüki lavale toomine on talle ja kolleegidele eelkõige olnud suure rõõmu allikas.

«Loomulikult on see meile ka töö ja vajab pingutamist ning harjutamist, kuid teeme seda säravate silmadega. Teisiti poleks mõeldavgi,» kõneleb lavastuse «Mehed» üks peategelasi. 

Veikko Täär, kes iganädalaselt rõõmustab vaatajaid telesarjas «Siberi võmm», kommenteerib hetkel käsil olevat prooviperioodi:

«Proovides naerame üsna tihti kõhud kõveras ja pisar silmanurgas. Pole ammu nii palju nalja saanud.

Samas oleme realistid, et lavale astudes võib vaatajate reaktsioonid olla ka kardinaalselt teisased. Loodame siiski, et see rõõm kandub ka saali.

Meile oleks see väga suur kompliment, kui publik saalis suunurga üles saaks ja ehk mõne koha peal isegi ohjeldamatult naerda.»

Mehe sõnul on etenduse proovid olnud väga hea energiaga ning konstruktiivsed.

«Oleme palju tööd teinud sisulise poolega, et jõuda lõplikule äratundmisele, mis võtta ning mis jätta.

Kuna meil on mõned muusikalised numbrid, siis tuleb nendega vaeva näha ja harjutada. Resümeerides võib öelda, et kõik kulgeb positiivselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles