Pärnu noortekeskus otsib häid noori

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes valitakse Pärnu kõige paremaks nooreks?
Kes valitakse Pärnu kõige paremaks nooreks? Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu noorte vabaajakeskus kutsub üles märkama noori, kes paistavad silma viisakuse ja hea käitumisega, ning esitama nad kandidaadiks tiitlile “Hea noor 2011”.

Noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel on keskuse ja Pärnu linnavalitsuse haridusprojekti käigus toimuva konkursi “Märka noorte headust ja viisakust” eesmärk tunnustada ja märgata noore juures tema viisakust ja anda noortele mõista, miks on oluline järgida ühiskonnas kehtestatud käitumisreegleid.

“Viimastel aastatel tunnustatakse Eestis väga palju neid, kes saadavad korda mõne suure heateo või on osutanud Eesti ühiskonnale suure teene,” selgitas Reile. “Samal ajal on igapäevaselt meie ümber noori, kes mõtlevad südamega ja käituvad mõistusega ning kaaskodanikega arvestavalt. Ka nende tunnustamine ja esiletõstmine on vajalik, et tuua neid kõigile heaks eeskujuks.”

Tublidest noortest tuleks 23. maiks teada anda Pärnu avatud noortekeskusesse. Juurde tuleks lisada nominendi kontaktid ja esitaja ning täiskasvanu kaaskiri koos põhjendusega, miks just see konkreetne noor on ära teeninud tiitli “Hea noor 2011”. Lisada tuleks ka esitaja kontaktandmed.

Tiitel antakse välja 1. juunil lastekaitsepäeva tähistaval sündmusel Port Arturi kaubanduskeskuses, kus tutvustatakse esitatud nominente ja autasustatakse komisjoni pärjatud noort.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles