Playboy: Carola Madis ohustab Liis Lassi müügirekordit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Tundub, et Carola Madisest pole vaimustuses mitte ainult Hugh Hefner vaid ka Playboy lugejad – seltskonnareporter ja Raadio2 saatejuht Carola on tõsiselt ohtu seadnud tänavu juunis Liis Lassi poolt püstitatud ajakirja müügirekordi.


Äsja Hugh Hefnerilt isikliku kutse Playboy Mansioni peole saanud Carola seksika fotoseeriaga Playboy on osutunud sedavõrd menukaks, et tõotab püstitada selle aasta uue jaemüügirekordi astudes sellega kandadele isegi Liis Lassile.

«Tänavust senist jaemüügirekordit hoiab Liis Lassi fotoseeriaga juuni Playboy,» sõnas Playboy tegevjuht Andre Lindvest.

«Et Liis Lass on kaanemagnet, on kõigile teada. Oktoobrinumber Carola Madise pildiseeriaga on müügitulemuste poolest valmistanud meile aga väga suure ja meeldiva üllatuse,» jutustas Lindvest.

«Praeguse seisuga, kus rohkem kui pooltes müügipunktides on Playboy läbi müüdud, seab oktoobri Playboy Carolaga esikaanel ohtu isegi juunis Liis Lassi poolt püstitatud võimsa rekordi. Täna võib kindlalt öelda, et augustinumbri Kairit Tuhkaneniga ehk senise selle aasta teise tulemuse on ta juba kinni püüdnud,» lisas ta.

Lindvest tõdes ka, et kindlasti on värske Playboy müügile kaasa aidanud Vahur Kersna usutlus Urmas Sõõrumaaga. «Oktoobri Playboy lihtsalt kubiseb erinevatest staaridest,» sõnas ta.

Oktoobrinumber on müügil selle pühapäevani, seega suure tõenäosusega uut rekordnumbrit on võimalik endale hankida veel vaid mõned päevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles