Video: Hollywoodi skandaal jätkub, nüüd süüdistab Portia De Rossi Steven Seagali seksuaalses ahistamises (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portia De Rossi
Portia De Rossi Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Umbes üks kuu tagasi lahvatas seksuaalse ahistamise skandaal Hollywoodi tuntud produtsendi Harvey Weinsteini ümber, keda nüüdseks ligi 100 naist süüdistavad vägistamises ja seksuaalses ahistamises.

Möödunud nädalal tuli Hollywoodis teine «suur pauk», kui 46-aastane näitleja Anthony Rapp teatas, et vanem kolleeg, 58-aastane Kevin Spacey ahistas teda seksuaalselt, kui tema oli 14-aastane ja Spacey 26-aastane, edastab msn.com.

Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey
Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stephen Lovekin/AFP/Scanpix

Spacey teatel ei mäletanud ta seda juhtumit, kuid ta vabandas Rappi ees ja samas teatas, et on gei. Nüüdseks süüdistab üle kümne mehe Spaceyt seksuaalrünnakutes ja ahistamises. Netflix lõpetas Spaceyga, kes mängis poliitseriaalis «Kaardimaja» poliitikut Frank Underwoodi, töölepingu ning teatas, et see sari lõpeb kuuenda hooajaga.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix

Eile kirjutas näitlejanna Portia De Rossi sotsiaalmeedias, et Steven Seagal ahistas teda ühel proovivõttel seksuaalselt, tõmmates püksiluku lahti ja andes kehaga märku, et ta tahab naisega seksida.

Portia De Rossi
Portia De Rossi Foto: Angela Weiss/AFP/Scanpix

«Käisin proovivõttel, et pääseda Steven Seagali filmi, küsimuste-vastuste osa toimus tema kontoris. Ta sõnas mulle, et tegelaste vaheline kehakeemia on tähtis, kuid tähtis on ka see keemia, mis on väljapool võtteid ja filmi. Siis tegi ta oma nahkpükste luku lahti ja jäi ootama, et ma temaga vist seksiksin,» meenutas De Rossi.

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Viktor Drachev/Viktor Drachev/TASS/Scanpix

Steven Seagal ise ega ta esindajad ei ole De Rossi väidet kommenteerinud.

Portia De Rossi on abielus saatejuht Ellen DeGeneresiga.

Portia de Rossi (vasakul) ja Ellen DeGeneres
Portia de Rossi (vasakul) ja Ellen DeGeneres Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/Scanpix

Steven Seagali süüdistas ahistamises varem Juliana Margulies, kelle sõnul oli Seagali eesmärgiks ta vägistada.

Juliana Marguiles
Juliana Marguiles Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix

Näitlejanna Jenny Hutti teatel imestab ta seni, kuidas ta Seagali haardest vägistamata ja vigastamata pääses.

«Olin siis 23-aastane, kui Seagali filmi näitlejavaliku eest vastutanud naine ütles, et ma läheksin staari hotellituppa kell 22.00 õhtul, sest ta tahab minuga ühte stseeni korrata. Ma ei soovinud minna, kuid see naine sõnas, et ma ei peaks kartma. Kui sisse astusin, hakkas Seagal mind ahistama ja näitas mulle oma «varustust». Kuidagi ma pääsesin välja ja jooksin oma tuppa,» meenutas Hutt.

Mitme naisstaari sõnul on Hollywoodis seksuaalpervertide klubi, millesse kuulujad olid aastaid puutumatud, kuna nende käes oli võim. Selle klubi liikmed hoidsid teisi hirmu all sellega, et ähvardasid nende paljastajaid rünnata, nende karjääri hävitada ja isegi tappa. 

«Pidime aastaid halva mängu juures head nägu tegema, sest me ei saanud ega jõudnud võidelda suure masinavärgiga, mis soosis seksuaalset ahistamist. Aastakümneid kogunenud saast on pääsenud paisu tagant ja puhastus on alanud,» teatasid anonüümseks jääda soovinud staarid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles