Playboy jänku tahtis ise «Tõehetke» pihitooli istuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy ilu-ja moetoimetaja Tairi Morozovi sünnipäev klubis Privé
Playboy ilu-ja moetoimetaja Tairi Morozovi sünnipäev klubis Privé Foto: Indrek Galetin
«Tõehetke» minek oli tegelikult Liliti (21) idee, kuid viimasel minutil otsustati, et valedetektori alla läheb hoopis tema kaasa Veigo (29). Lilitile puges viimasel hetkel jänes püksi, kuna tal oli enda arvates liiga palju luukeresid kapis.

«Ma olen Lilitit hoiatanud, et selline kõikjale ronimine toob kaasa ainult kriitika ja lõpuks ka valusa kukkumise, aga ta ei kuula, sest talle meeldib see,» pihib Õhtulehele «Tõehetkes» oma untsuläinud kooselu rahva ette laotanud Veigo Kaaret.

Samuti paljastab mees, et saatesse minek oli tegelikult Liliti idee. Siiski läks lõpuks valetedektori alla Veigo, kuna Lilit pelgas, et tal liiga palju isiklikke saladusi.

Veigo sõnul meeldib Lilitile kohutavalt tähelepanu. Nimelt korraldab Veigo koos kaksikvend Virgoga ka ise üritusi ning tema arvates on Lilit just sealt kuulsusemaigu suhu saanud.

«Lilit tormas igal võimalusel püünele,» paljastab «Tõehetkest» tühjade pihkudega lahkuma pidanud Veigo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles