Epp Petrone: kas meie, naised, peaksime kõik tahtma mehele saada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Kuvatõmmis videost

Hiljuti enda esimese isikliku kivipoe avanud kirjanik Epp Petrone, kelle elu on viimasel ajal olnud kui sõit täiskiirusel Ameerika mägedel, püstitab enda kolumnis värskes Naistelehes küsimuse, kas tõesti kõik naised siin ilmas peavad soovima mehele saada?

Epp ja Justin Petrone
Epp ja Justin Petrone Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel suvel, 20 juulil, enda sünnipäevapäeval teatas Epp enda blogipostituses: «Me oleme Justiniga ära lahutanud abielu juba mõnda aega tagasi ja me oleme edasi sõbrad. Ma olen näiteks tema uue raamatu toimetaja. Lubasime kord Justiniga (teineteisele ja paarile lähedasele), et hoiame lihtsalt kinni selle uudise, et me pole abielus. Aga täna keset päikeselist maanteed sõites sain ma aru, et see on valetamine.» 
Epp on tunnistanud, et aasta on olnud keeruline ja naine on otsa pidanud vaatama ka tõsistele tervisehädadele.
Värskes Naistelehes kirjutab naine, et kuigi ta usub siiani armastusse, ei soovi ta sellist «roosat» suhet, millesse ta võib uppuda. «Ma soovin armastada ja olla armastatud, aga ma ei taha uut roosat armastust, mis oleks nii kõikehõlmav, et ennast sinna sisse kaotaksin.» Täispikka artiklit loe siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles