Simon Cowell õnnetusest: kartsin oma 3-aastase poja pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Jon Super/PA Wire/PA Images/Scanpix

Talendisaate «The X Factor» kohtunik Simon Cowell rääkis väljaandele The Sun, et tundis kohutavat hirmu, kui kukkus enda Londonis asuva kodu treppidelt.

Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Scanpix

«Lamasin seal selili maas ja lootsin vaid üht, et mu kael ei oleks murdunud,» rääkis Simon. Õnneks tegid meditsiinitöötajad suurepärast tööd ja ma võin julgelt öelda, et olen terve,» sõnas mees.
Muusikamogul tunnistas, et oli mures ka oma poja, Ericu pärast. «Ma ei tahtnud Ericut muretsema panna, ta on kõigest 3-aastane.» 
Simon arvas, et õnnetuse põhjustas tema madal vererõhk. «Olin minemas alla korrusele, et teha endale kuuma piima. Trepi peal tundsin aga nõrkust ja pearinglust, mistõttu kukkusin.»
58-aastane briti muusikamogul kukkus enda kodutrepil möödunud reedel, saades kaelanihestuse. Kohale tulnud parameedikud panid talle kaelatoe ja jätsid mehe kodusele ravile.
Arstid soovitasid Cowellil mitte uuesti tööle kiirustada. Samuti jättis Cowell samal nädalalõpul toimunud talendisaate «X Factor» lindistuse vahele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles