Kevin Spacey asendatakse juba valmis filmis Christopher Plummeriga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey
Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Režissöör Ridley Scott langetas otsuse, et lõikab juba valmis filmist «All the Money in the World» Kevin Spacey  digitaalselt välja asendab ta Christopher Plummeriga.

Scotti teatel astub ta sellise sammu, kuna ta ei soovi oma filmi seostamist Spaceyga, kelle ümber lahvatas ahistamisskandaal, kuna see võib nii tema kui uue linateose mainet kahjustada, edastab news.com.au.

Ridley Scott
Ridley Scott Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Kevin Spacey mängis 22. detsembril USAs esilinastuvas filmis miljardär John Paul Gettyt (1892–1976).

Kaader filmist «All the Money in the World», pildil Kevin Spacey miljardär John Paul Getty rollis
Kaader filmist «All the Money in the World», pildil Kevin Spacey miljardär John Paul Getty rollis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Selles filmis näeb veel Michelle Williamsit ja Mark Wahlbergi, kes olid nõus tegema uuesti need stseenid, millel nad on koos Spaceyga ja teha need koos Christopher Plummeriga. 

Filmi «All the Money in the World» reklaamplakat
Filmi «All the Money in the World» reklaamplakat Foto: wikipedia.org
Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey
Christopher Plummer (vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Film põhineb tõsielulisel juhtumil ja räägib Getty 16-aastase pojapoja John Paul Getty III röövimisest 1973. aastal. Poisi ema üritab oma äia Gettyt mõjutada, et ta inimröövijatele lunaraha maksaks.

John Paul Getty (1892–1976)
John Paul Getty (1892–1976) Foto: wikipedia.org
John Paul Getty III (1956–2011)
John Paul Getty III (1956–2011) Foto: wikipedia.org

Scotti sõnul nõuab filmi digitaalselt muutmine ja uuesti üles võetavate stseenide sissemonteerimine aega, kuid ta loodab siiski õigeks ajaks ehk 22. detsembriks kõik valmis saada.

Scotti teade Spacey eemaldamise kohta tuli mõni aeg pärast seda, kui filmi «Baby Driver» näitlejad ja võttemeeskond teatasid, et Spacey ahistas neid võtete ajal.

Näitleja Jon Bernthali sõnul ta pettus Spaceys, kes võtteplatsil ennast väga halvasti üleval pidas ja teistesse üleolevalt suhtus.

Skandaal Spacey ümber lahvatas oktoobris, kui näitleja Anthony Rapp süüdistas Spaceyt 1986. aastal aset leidnud ahistamises ja vägistamiskatses. Pärast seda teatasid veel mitmed mehed, et Spacey ahistas neid seksuaalselt.

Anthony Rapp
Anthony Rapp Foto: AP/SCANPIX

Netflix vallandas Spacey menuka poliitseriaali «Kaardimaja» («House of Cards») peaosast, manipulaatorist poliitiku Frank Underwoodi rollist ning teatas, et see sari lõpeb kuuenda hooajaga. 

Kaader seriaalist «Kaardimaja», pildil Kevin Spacey
Kaader seriaalist «Kaardimaja», pildil Kevin Spacey Foto: Nathaniel E. Bell/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles