Kohutav väide: Charlie Sheen vägistas kunagist lapsstaari Corey Haimi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheeni süüdistatakse 13-aastase lapsstaari Corey Haimiga seksimises 1986. aastal filmi «Lucas» võtteplatsil.

National Enquireri andmetel rääkis 38-aastaselt surnud Haim mitmele inimesele, kuidas toona 19-aastane Sheen teda vägistas. Nende seas oli endine näitleja Dominick Brascia, kes tõi nüüd koleda süüdistuse avalikkuse ette.

«Haim ütles mulle, et ta seksis Sheeniga filmi «Lucas» võtteplatsil,» ütles Brascia. «Haim ütles, et nad suitsetasid kanepit ja seksisid. Tema sõnul tegid nad anaalseksi. Haim ütles, et pärast seda muutus Sheen tema suhtes külmaks ja tõrjus teda. Kui Corey tahtis uuesti hullata, ei olnud Charlie enam huvitatud.»

National Enquirer väidab ka, et Haimi parim sõber Corey Feldman vihjas intsidendile oma raamatus «Coreyography: A Memoir».

«Ühel hetkel filmi «Lucas» võtete ajal ütles Haim, et täiskasvanud meesterahvas selgitas talle, et vanemate meeste ja nooremate poiste seksuaalsuhted filmitööstuses on täiesti normaalsed ja seda teevad kõik kutid,» kirjutas Feldman. «Nad jalutasid lõunapausi ajal treilerite vahelisele eraldatud alale ja Haim, nii naiivne ja ambitsioonikas kui ta oli, lubas endale anaalseksi teha.» Feldman ei nimetanud raamatus Sheeni nime.

Feldmanilt küsiti 2011. aastal Sheeni kohta, millele ta vastas: «Ma ei ole eriline Charlie Sheeni fänn... Eriti arvestades, millist mõju ta on mõnele mu tuttavale avaldanud.» 

Advokaadid ütlesin enne artikli ilmumist National Enquirerile, et Sheen eitab Haimiga seksimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles