Video: fotod, mis oleks võinud Kevin Spacey juba 2000. aastal paljastada (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: AFP/SCANPIX

Hollywoodi staar Kevin Spacey tuli möödunud nädalal kapist välja ja teatas pärast ahistamissüüdistust, et on gei.

Süüdistajaks oli 46-aastane näitleja Anthony Rapp, kelle teatel oleks Spacey ta peaaegu vägistanud, kui ta oli vaid 14-aastane, edastab news.com.au.

Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey
Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stephen Lovekin/AFP/Scanpix

Spacey teatel ta ei mäleta seda juhtumit, kuid ta vabandab Rappi ees, kui ta probleeme tekitas.

Spacey seksuaalne orientatsioon oli aastakümneid Hollywoodi hästihoitud saladus ja staar ei rääkinud intervjuudes just sageli oma eraelust.

Spaceyt süüdistavad lisaks Rappile veel mitmed mehed, keda staar seksuaalselt ahistas kui nad olid vanuses 16 – 30 eluaastat.

Netflixi menuseriaalis «Kaardimaja» (House of Cards) manipuleeriva poliitiku Frank Underwoodi rolliga viimastel aastatel kuulsust kogunud Spacey kaotas töö ja maine, kui Netflix teatas, et ei jätka näitlejaga koostööd.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: LaPresse/Gian Mattia D'Alberto/LaPresse/Scanpix

Selle seriaali mitu tegijat kinnitasid, et Spacey ahistas ka neid.

USA meedia teatel oleks Spacey seksuaalne orientatsioon ja ahistav käitumine võinud juba 2000. aastal paljastuda, kui ta jäi Los Angelese lähedal matkarajal kõmufotograafile silma koos meessoost noore kaaslasega.

41-aastane Spacey kohtus 21-aastase meesmodelliga restoranis ja siis suundusid nad linnast välja loodusesse, kus kõmufotograaf neid jälgis, jäädvustades mehi umbes ühe tunni jooksul.

Fotodel on näha, et meeste vahel oli õrnus- ja intiimhetki.

Need fotod ilmusid siis kõmuväljaandes Star, kuid hiljem on olnud neid üsna raske leida. 

«Spacey ja ta tema meessoost kaaslane olid matkamas Topanga lähedal Oakland Memorial looduspargis, kus nad üksteist hellitasid. Spacey kasvas selles kandis üles,» oli Stari artiklis.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: AFP/Scanpix

Väljaanne viitab ka pealtnägijale: «Tegemist oli intiimse kohtinguga. Mehed istusid ja siis pani noormees oma pea Spacey sülle, hiljem nad kallistasid nagu armastajad. Kui mu naine näeks mind mõne teise mehega sellises asendis, siis ta peaks mind geiks ja annaks lahutuse sisse».

Väljaanne Star avaldast Spaceyst ja ta kaaslasest 13 fotot ning blogi Gawker avaldas need 2014. aastal uuesti.

«Härra Spacey peaks olema tänulik, et jätsime mõned «soolasemad» pildid avalikustamata. Näitasime sellega, et on olemas piir, mida me ei ületa,» teatas Stari peatoimetaja Tony Frost.

Sapcey ei kommenteerinud pilte, kui need esmakordselt avaldati, kuid ta esindaja edastas meediale sõnumi: «Spacey teatel usub igaüks seda, mida uskuda tahab ning ta ei kommenteeri».

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Heiko Junge/Scanpix Norway/Scanpix

1997. aastal avaldas väljaanne Esquire artikli pealkirjaga «Kevin Spacey has a secret» (Kevin Spaceyl on saladus) ja selles spekuleeriti, et näitleja on homoseksuaalne.

Pärast artikli avaldamist teatas Spacey esindaja, et mitte ükski näitleja, kaasa arvatud Spacey, ei ole enam nõus sellele väljaandele intervjuud andma ja fotode jaoks poseerima.

«Enne Esquire’i artiklit ei huvitanud Spacey seksuaalne orientatsioon mitte kedagi. Sellest alates kõik muutus ja ta pidi hakkama tegelema mainekujundamisega. Spacey lasi end pildistada koos mitmete naisstaaridega, et temast kinnistuks heterokuvand. Spacey sõnas väljaandele Playboy, et geiseksi katsetamine lisab heteroelule vürtsi,» teatas New Yorkeri kolumnist Maer Roshan.  

Pilte vaata siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles