Jeruusalemmast suunatakse ülemaailmset rahumeditatsiooni Lähis-Ida tapatalgute peatamiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mediteerimine New Yorgis
Mediteerimine New Yorgis Foto: PACIFIC PRESS/SIPA/Scanpix

Kujutage korraks ette kümneid tuhandeid iisraellasi, palestiinlasi, juute, moslemeid ja kristlasi, suletud silmil üheskoos keskendumas rahule Lähis-Idas.

Kas see on võimalik? Neljapäeval, 9. novembril 2017 see raamatu «Väli» (eesti keeles ilmus 2008) autori Lynne McTaggarti eestvedamisel igatahes juhtub.

Ehkki meditatsiooni läbiviimise keskpunkt asub Jeruusalemmas, on kõigil soovijatel üle maailma võimalus sellest osa võtta.

Samaaegselt viiakse läbi teaduslik eksperiment ja vändatakse ainulaadne dokumentaalfilm.

Meditatsiooni iidseid õpetusi uuritakse tänases maailmas laialt just teaduslike eksperimentide abil.

Suure panuse meditatsiooni teaduslike vahenditega uurimise hüvanguks on andnud Maharishi Mahesh Yogi, Tema Pühadus XIII dalai laama, Thích Nhất Hạnh ja mitmed teised vaimsed liidrid.

Kas täpselt samal ajal kümneks minutiks rahule keskenduvate inimeste kollektiivne teadvus suudab luua ühtset energiavälja, mida saab reaalselt mõõta?

Lynne Mctaggart mitte ainult ei ütle et on. Ta teeb seda juba 20 aastat.

Mctaggart on uurinud kollektiivse teadvuse mõju reaalsusele, taimede kasvutempo muutustest kuni vägivallakõvera kiire kukkumiseni erinevates maailma piirkondades.

Meditatsioonist osavõtmiseks pole tähtis, et isik omaks varasemaid sellealaseid kogemusi. Vaja läheb vaid internetiühendusega seadet ning eelnevat üritusele registreerumist.

Lynne annab kõigile meditatsioonis osalejatele kokkulepitud aja jooksul hästi lihtsaid juhiseid. Viibi, kus maailma paigas soovid.

Meditatsioonile registreeruda saab SIIN.

Lähis-Ida vägivallataseme vähendamise katse toimub 9. novembril 2017. aastal:

Tel Aviv - kell 20

London - kell 18

Tallinn - kell 20

New York - kell 13

Los Angeles - kell 10

Tokyo - kell 02 (10. nov)

La Paz (Boliivia) - kell 13

Buenos Aires (Argentina) - kell 14

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles