Täna 40. sünnipäeva tähistav Airi Vipulkumar Kansar saab vanaemaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Vipulkumar Kansar
Airi Vipulkumar Kansar Foto: Erakogu

Täna oma 40 aasta juubelit tähistav kantrilauljatar Airi Vipulkumar Kansar annab teada, et saab kuu pärast vanaemaks. 

«Hüvasti 30ndad ja tere tulemast 40ndad,» kirjutab oma sünnipäeval lauljatar. «Viimase 10 aasta jooksul oli hetki, mil sooviks seda aega peatada, et nautida hetke kauem. Oli palju nalja ning oli ka üht-teist ebameeldivat, aga mina leian, et halva meenutamiseks on elu liiga lühike,» annab Airi tagasivaatlikult teada. 

«10 aastat tagasi tähistasin oma 30-aastast juubelit Indias, Goa rannal ja sellest ajast algas minu sügavam suhe Indiaga. 10 aastat tagasi tuli minu ellu taimetoitlus ja algas India kultuuri tundmaõppimine. Oli palju muusikalist tegevust, mis jätkub täiel rinnal ka praegu, nii üksi kui ka bändiga,» kirjutab aktiivselt kontserte andev Airi Vipulkumar Kansar. 

«Tänavu täitub 5 aastat abielu minu armsa India abikaasaga, kellega on meil kaks imearmsat last: Aryan ja Adrika. Suvel lõpetasid mu vanemad pojad: Oliver ja Silver kooli – esimene keskkooli ja teine põhikooli,» on ta tänulik. Ja lisab, et kuu pärast saab ta  vanaemaks: «Oliver ja Liisu saavad lapsevanemateks.» Vanaemaks saamist Airi enda sõnul veel ette ei kujuta, kuid kinnitab, et on õnnelik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles