Video: «Kaardimaja» fännid soovivad Kevin Spacey asemel Frank Underwoodi rolli koomik Kevin Jamesi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin James
Kevin James Foto: Wikipedia.org

Maailma suurima multimeedia keskkonna Netflixi menusarja «Kaardimaja» (House of Cards) fännid käivitasid sotsiaalmeedias petitsiooni, milles soovitakse selle sarja peategelase, meistermanipulaatorist poliitiku Frank Underwoodina näha koomikut Kevin Jamesi, kes on oma välimuselt üsna vallanadatud Kevin Spacey sarnane.

New York Posti andmetel on change.org leheküljel olev petitsioon saanud mõne päevaga üle 25 000 allkirja.

Kevin James
Kevin James Foto: wikipedia.org

Netflixi juhatuse esimees Reed Hastings on kursis, et sarja fännid loodavad näha Underwoodi rollis uut näitlejat.

Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Frank Underwood (Kevin Spacey)
Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Frank Underwood (Kevin Spacey) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sarja looja Robbie Pyrma loodab, et see petitsioon paneb Netflixi juhid loobuma plaanist sari lõpetada.

«Heast ja populaarsest sarjast ootamatu loobumine lööb kõigil jalad alt, ükskõik mis asjaoludel seda teha tuleb. Kevin James on selline näitleja, kes suudaks «Kaardimajast»  teha sama globaalpopulaarse sarja nagu see  on «Troonide mäng»,» teatas Pyrma.

Kevin James
Kevin James Foto: wikipedia.org

Kuigi 52-aastane James ei ole nii tuntud kui 58-aastane Spacey, on ta aastate jooksul kehastanud nii filmides kui laval väga erinevaid ja huvitavaid tegelasi.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Jordan Strauss/AP/SCANPIX

Fännide arvates «Kaardimaja» ainult võidaks, kui Frank Underwoodina astuks üles koomik Kevin James, kellel on palju toetajaid.

«Seda sarja tuleksid siis vaatama ka Kevin Jamesi fännid, kellest paljud ei ole seni arvatavalt seda vaadanud. Igatahes sari saaks natuk koomikat kindlasti juurde ja muutuks mitmekülgsemaks. Kevin James ei ole seksuaalpervert ega ahistaja, koomikuna tabab ta ühiskonna kitsaskohad alati ära,» oli ühe fänni kommentaar.

Kevin James (sünninimega Kevin George Knipfing; sündinud 26. aprillil 1965) on USA koomik ning filmi- ja telenäitleja.

Ta on alates 2004. aastast abielus näitlejanna Steffana de la Cruziga ja neil on neli last. 

Skandaal Kevin Spacey ümber lahvatas, kui 46-aastane näitleja Anthony Rapp teatas, et ta oli vaid 14-aastane kui 26-aastane Spacey teda vägistada üritas. Juhtum leidis aset üle 30 aasta tagasi New Yorgis. 

Spacey vabandas ja paljastas samas, et on gei, kuid paljastuslumepall oli veerema pandud ning veel mitu näitlejat ja tehnilist töötajat on teatanud, et Spacey ahistas neid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles