Video: Venemaa «Hannibal Lecter» hammustas kohtingukaaslaselt ära kõrvad, nina ja sõrmeotsad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Jezkov ja Irina Gontšar
Anatoli Jezkov ja Irina Gontšar Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Venemaa keskosas asuva Kurgani politsei uurib sealset «Hannibal Lecteri» juhtumit, milles kannibalistlikke kalduvustega mees hammustas kohtingule kutsutud naiselt ära kõrvad, nina ja sõrmeotsad.

45-aastane taksojuht Anatoli Jezkov kutsus 41-aastase medõe Irina Gontšari, kellega ta suhtles internetis, alguses kohvikusse, kuid hiljem oma koju «romantilisele õhtusöögile», edastab The Sun.

Anthony Hopkins Hannibal Lecterina, pilt taldrikul
Anthony Hopkins Hannibal Lecterina, pilt taldrikul Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Mees tarbis ise narkootikumi ja  jootis naise purju, lüües siis lõi hambad talle näkku ja kätesse. Jezkov üritas hammustamise ajal Gontšari kägistada, kuid naise haavadest voolanud veri muutis kaelast kinnihoidmise võimatuks ja mees loobus tapmisest.

Jezkovi naabrid kuulsid naise karjumist, kuid nad ei reageerinud, sest mehe korterist oli ka varem ebatavalisi helisid ja kõrgendatud häält kuuldud.

Raskelt vigastatud naine pääses lõpuks teda rünnanud mehe haardest ning sai kiirabisse ja politseile helistada. Kohale saabunud politseinikud leidsid eest naise, kes vajas kohest haiglaravi ja põrandalt uimase mehe, kes ei saanud mitte millestki aru.

Anatoli Jezkov ja Irina Gontšar
Anatoli Jezkov ja Irina Gontšar Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uurimine näitas, et mees hammustas naist lisaks näole ka kehast, vasakust õlast ja tuharast oli suur tükk nahka ja kudet puudu.

Arstide sõnul vajab Gontšar mitmeid näo- ja kehataastamise operatsioone.

Gontšari pere arvates on Jezkovi puhul tegemist verejanulise narkosõltlasest kannibaliga, kes tahtis naist tappa, piinates teda mitu tundi.

Politsei küll arreteeris Jezkovi, kuid hiljem vabastas ta kautsjoni vastu.

«Kuidas politsei sai seda teha? See mees on ohtlik ja ta võib Irina vastu veel midagi plaanida. Mis saab siis, kui ta Irina elukoha teada saab ja teda hiljem veel ründab?» küsisid naise sugulased.

Kurgani kriminaalpolitsei kinnitas hammustamisjuhtumit, kuid keeldus seda kommenteerimast, kuna uurimine alles käib.

Venemaa meedia võrdles Anatoli Jezkovi tuntud filmitegelase, kannibalist Hannibal Lecteriga, keda kehastab näitleja Anthony Hopkins.

Anthony Hopkins Hannibal Lecterina
Anthony Hopkins Hannibal Lecterina Foto: Rights Managed/ORION PICTURES / Ronald Grant Ar/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles