Meestearst Kaia Kanepile: paljud naised on oma süütuse noorpõlve treenerile annetanud (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Marina Puškar

Peagi ilmuvas Kaia Kanepi elulooraamatus «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel» räägib Eesti tipptennisist oma elust ja karjäärist. Muu hulgas avaldab Kanepi, kuidas treener Silver Karjus talle voodisse puges. Tuntud meestearst Margus Punab avaldab Kaia Kanepile kiitust avameelsuse eest. 

Autorite loal avaldatud lõik raamatust:

Rahapuuduse tõttu olen ma sunnitud sellel turniiril Silveriga ühes toas elama. Aga juba esimesel päeval, kui ma parajasti lõunauinakut teen, poeb ta minu voodisse. Ma ei ole Silverisse armunud ja mul pole tema kui mehe vastu õigupoolest mingeid soojemaid tundeid, aga ma lasen sellel siiski sündida. Mu elus pole juba ammu ühtki lähedast inimest olnud. Silveri sõim ja eriti litsiks sõimamine riivab mind seetõttu eriti valusasti.

Tunnustatud meestearst Margus Punab avaldab Kaia toetuseks: «Kommentaariumis kiputakse Kaiat hurjutama, et kena inimene sellistel teemadel ei räägi. Vastupidi, tegemist on minu arvates väga olulise teemaga ja spordi, eriti naisspordi, «suure saladusega». Seksuaalsed pinged, kindlasti ka suhted, on vägagi sagedased. Treener-õpilane, sponsor-sportlane jne. Üle maailma toimub selliste suhete avalikustamise laviin. Kui vaadata, kui palju lootustandvaid noori naissportlasi oma sportlastee hilispuberteedis lõpetab, siis usun, et üheks oluliseks osaks on ka just selles sfääris tekkinud ja lahendama probleemid. Usun, et on üsna palju naisi, kes oma süütuse just oma noorpõlve treenerile annetas.» Punab lisab postituse lõppu kiituse: «TUBLI, KAIA!».

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles