Kevin Johannson mängis Estonias Napoleoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Kevin Johannson
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Kevin Johannson Foto: Jelena Rudi


Superstaariks pürgija Kevin Johannson laulis lapsena Estonia postekooris ja tegi kaasa mitmes lavastuses, viimaseks jäi «Mina – Napoleon!», siis tuli häälemurre ja laulmine jäi pooleli.


«Ma ei mäleta kui vana ma olin kui ma esimest korda sinna koori läksin, see võis olla äkki seitsmeselt,» rääkis Kevin Johannson Elu24’le oma lauljatee algusest.

«Laulsin vahetpidamata autos ja igalpool lugudele kaasa ja ema arvas, et oleks hea mõte mind poistekoori viia. Ja kuna Estonia oli kõige parem, siis läksin sinna,» lisas ta.

«Mina – Napoleon!» etenduses mängis Kevin Johannson nimitegelast. «Napoleon oli väike poiss, kes unistas suureks saamiseks. Ta nägi unes, et sai Napoleoniks ja avastas, et suur elu ei olegi nii kerge,» rääkis noormees.

Lisaks tegi ta Estonia poistekooris kaasa veel näiteks etendustes nagu «Carmen», «Tosca» ja «Väike korstnapühkija».

Häälemurre tuli noormehel 13-aastaselt. «Pärast seda hakkasin pilli õppima. Klaverit ja kitarri. Õppisin neid iseseisvalt, kuulmise järgi. Klaveriga jõudsin nii kaugele, et saan end sellel saata.»

Selle nädala pühapäeval esitab Kevin Johannson Bob Dylani lugu «Mr. Tambourine Man».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles