Pahase isa sõnul käitus laste skandaalne modellikool vanematega ülbelt

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: Facebook

Tiina Jantson süüdistab oma endist kasvandikku Ireni Erbit (endise nimega Irina Gorlova) kõlvatus konkurentsis ja ärieetika rikkumises. Elu24 poole pöördus isa, kelle teismeline tütar käis käesoleva aasta kevadel Ireni Erbi modellikoolis. Kool paistis silma kummaliste nõudmiste ja ajagraafikuga.

Näiteks kirjeldab lapsevanem üht varakevadisel nädalavahetusel toimunud fotosessiooni ühes Kadrioru restoranis: «Pildistamine pidi kestma tund aega. Loomulikult ei osanud tüdruk ise sinna restorani minna ja et ta pärast pidi veel trenni jõudma, jäin ootama, kuni nad lõpetavad.

Range nõude kohaselt ei tohtinud lapsevanemad sessiooni jälgida. Otsustasin kooli nõuet järgida ja liikusin vahepeal mujal. Kui kokkulepitud ajal restorani tagasi jõudsin, ei olnud sessioon veel lõppenud. Kui aus olla, siis polnud see veel õieti alatagi jõudnud.»

Kuna keegi ei osanud öelda, kaua pildistamisega veel minna võiks, otsustas isa tütart edasi kohapeal oodata.

«Sessioon muudkui kestis, möödus tund, teine... ehkki ka vilumatule silmale oli selge, et ajaga käidi ümber väga pillavalt. Läbimõeldult tegutsedes oleks võidud lõpetada oluliselt varem. Isa sõnul oli tal tunne, et nii vanemate kui laste ajaga ei arvestatud üldse. Laps pidi pärast pildistamist trenni minema, see aeg sai varsti ümber. Suhtlesin vahepeal telefoni teel treeneriga, leppides üha uusi aegu kokku,» räägib lapsevanem kogemusest laste modellikooliga. 

«Selles koolis valitses selline kõrk atmosfäär, kus vanemad olid justkui pööbli rollis, kelle jaoks Erbil ja ta abilistel tähelepanu ega viisakust ei jätkunud. Nendega lihtsalt ei arvestatud,» kirjeldab isa Elu24-le. 

Lõpuks vältas algselt tund aega kestma pidanud sessioon kokku neli tundi. Mingeid vabandusi organiseerijatelt laste järel ootavad vanemad ei kuulnud. Ka sessioonil sündinud fotosid pole vanemad näinud.

Omaette tsirkus oli aprillis Maakri tänava restoranis Massimo toimunud laste ja teismeliste moe-show.

«Lapsed kamandati juba hommikul kohale, show pidi algama pärastlõunal. Vahetult enne algust olid restorani uksed kinni. Pika maja ümber käimise järel õnnestus osal vanematel sisse pääseda, ent nad aeti koos teiste pealtvaatajatega varsti taas välja tänavale. Põhjendusega, et sisse trügimisega rikuti kokkulepet ja Ireni peab lastega proovi tegema,» kirjeldab isa. 

Pärast ütlesid sees olnud tüdrukud, et otseselt mingit proovi ei toimunud, Irenil olevat olnud ärevushäirest tingitud terviserike.

«Oli väga tuuline ilm, vanemad, vanaisad, õed-vennad ja pöialt hoidma tulnud sõbrad seisid jäise tuulega restorani uste taga õues. Umbes 40 minuti pärast lasti nad aeglaselt üksteise järel uuesti restorani sisse,» meenutab modellikoolis käinud tütarlapse isa. 

Show algus venis veel vähemalt tund aega. Kogu moeetendus ise oli Elu24ga vestelnud lapsevanema sõnul olnud kohati lausa piinlik, ehkki sponsorite ja toetajate seas kohtas ka tuntud nägusid Eesti poliitmaastikult.

Varsti pärast moe-show'd otsustas Elu24ga kõnelenud vanema laps õnneks ise, et loobub selles modellikoolis käimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles