Hannes Võrno lakkas olemast avaliku elu tegelane (10)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Erik Prozes

Murelik lugeja on märganud, et sotsiaalmeediakanalist Facebook on üleöö kadunud meelelahutaja ja hiljuti kohalike omavalitsuste volikogu valimistel tubli tulemuse teinud Hannes Võrno. 

Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Erakogu

Hannes Võrno, kes sügisestel kohalikel valimistel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Viimsi esinumbrina saavutas tubli häältetulemuse, on sotsiaalmeediast kadunud nagu vits vette.

Elu24 uuris Võrnolt, mis põhjusel ta Facebooki kontost loobus: kas uue töö väljakutsete või liiga julgete sõnavõttude pärast, mis vastuolulisi arvamusi ja meedialaviini tekitasid? Olgu ära öeldud fakt, et Võrno tegutses Facebookis kui avaliku elu tegelane, kellel jälgijaid 15 000.
Võrno vastas telefonis, et on tänulik inimestele huvi eest tema vastu, aga tema eraelu võiks edaspidi jääda suletuks:
«Mul on hea meel, et inimesed huvituvad minu tegemistest, aga laske mul elada enda eraelu,» lausus Võrno. 

Oma kandidatuuri ülespanekut põhjendas EKRE Viimsi esinumber järgnevalt: 
«Soovin, et Viimsi oleks läbipaistev, avatud ja aus omavalitsus sõltumata inimeste erakondlikust kuuluvusest või tagatubade võimuvõitluse arveteklaarimisest. Aitab küll sellest ajastu hoiakust – arvab teisiti, tähendab on tagurlane!»

Soovime Võrnole edu poliitmaastikul!

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles